Σκέτο όνειρο αυτό το denim φόρεμα των Bershka

Τρέξε να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκέτο όνειρο αυτό το denim φόρεμα των Bershka

Το denim αυτό φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και είναι σκέτο "όνειρο" και ιδανικό για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι.

Ένα denim κομμάτι πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα σου μιας και είναι ικανό να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα απλό και ταυτόχρονα στιλάτο look.

Τα Bershka σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και δεν είναι άλλη από το πιο μοντέρνο denim φόρεμα που σπάει τα ταμεία από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στο online store.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα boho δαχτυλίδια που κάνουν "θραύση"!

Μπορεί προς το παρόν να μην έχεις τη δυνατότητα να πας για ψώνια μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά, μπορείς ωστόσο να μπεις στο online κατάστημα και να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι να έχεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Bershka ντένιμ φόρεμα

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ

Συνδύασε το με την πιo must δερμάτινη τσάντα από τα Bershka

Μία μαύρη τσάντα με αλυσίδα είναι πάντα χρήσιμη για την ντουλάπα της κάθε γυναίκας μιας και αποτελεί ένα κομμάτι πασπαρτού που μπορείς να φορέσεις με όλα τα ρούχα σου και να το συνδυάσεις με κάθε εμφάνισή σου είτε αυτή είναι πρωινή είτε είναι βραδινή.

Η δερμάτινη αυτή τσάντα που βρήκαμε στα online καταστήματα του Bershka είναι ιδανική για εσένα μιας και μπορείς να την πάρεις μαζί με το ντένιμ φόρεμα που σου προτείνουμε και να τους εντυπωσιάσεις όλους με την εμφάνισή σου.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

τσάντα μαύρη δερμάτινη

Κοστίζει 12,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS