Στη νέα συλλογή των Bershka τα λευκά mules πέδιλα με καπιτονέ σχέδιο

Είναι αγαπημένο trends για το φετινό καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη νέα συλλογή των Bershka τα λευκά mules πέδιλα με καπιτονέ σχέδιο

Αγαπημένο trend για το φετινό καλοκαίρι είναι τα mules πέδιλα. Τα έχουμε δει ήδη σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Στην νέα συλλογή των Bershka ωστόσο, σου βρήκαμε ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα με καπιτονέ σχέδιο που είναι απίστευτα.

Τα mules και φέτος την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους. Έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε διάφορα σχέδια και χρώματα και θα είναι πρωταγωνιστές στις δημόσιες εξόδους μας, κυρίως τις πιο βραδινές. Θα γίνουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών.

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε σε καραντίνα ωστόσο, μην ξεχνάμε πως σε λίγες εβδομάδες θα τελειώσει βάση των μέχρι σήμερα συνθηκών και θα γυρίσουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας. Για το λόγο αυτό αν θέλεις να έχεις πρώτη όλα τα trends ήρθε η ώρα να ψωνίσεις online.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka θα βρεις αγαπημένα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού και της Άνοιξης, αφού θα προλάβουμε να την απολαύσουμε. Η νέα συλλογή έχει απίστευτα ρούχα, παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ. Όπως αυτά τα λευκά mules με το καπιτονέ σχέδιο στο πάνω μέρος.

Τα mules μπορούν να φορεθούν με όποιο τρόπο και στιλ θελήσεις εσύ. Με την αγαπημένη σου φούστα, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, φόρεμα και σορτς. Επίσης, αν είσαι πιο extreme μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με καλτσόν, κυρίως δυχτυωτό.

Το συγκεκριμένο mules από την νέα συλλογή των Bershka ταιριάζει και με όλα τα χρώματα, αφού είναι σε λευκό χρώμα.

Αυτά είναι τα λευκά mules των Bershka

Πέδιλα mules με τακούνι και καπιτονέ σχέδιο - 25.99 €

Περιγραφή: Λευκά mule πέδιλα με τακούνι. Με καπιτονέ λεπτομέρεια στο επάνω μέρος.

Nέα συλλογή Bershka λευκά mules πέδιλα με καπιτονέ σχέδιο

Ωστόσο, «βόμβα» είναι οι προσφορές που θα δείτε στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka. Λόγω του ότι έχει μπει η Άνοιξη, έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και θα πάθεις πλάκα με τις τόσο χαμηλές και απίστευτες τιμές τόσο στα κομμάτια ένδυσης, όσο και υπόδησης. Όπως σε αυτά τα 3 ζευγάρια sneakers.

TAGS