Θα είσαι σαν την Kendall Jenner με αυτό το μπραζίλιαν σλιπάκι από τα Oysho

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα είσαι σαν την Kendall Jenner με αυτό το μπραζίλιαν σλιπάκι από τα Oysho

Μόλις φορέσεις αυτό το μπραζίλιαν σλιπάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho, είναι σίγουρο πως θα γίνεις κι εσύ σαν την Kendall Jenner και θα κάνεις τον σύντροφό σου να παραμιλά κανονικά με το θέαμα που θα έχει μπροστά του!

Το στιλ της Kendal Jenner μνημονεύεται σε όλο τον πλανήτη και ήδη στα 24 της έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις επιλογές που κάνει με τα ρούχα της και τα εσώρουχά της.

Μία από τις πιο κλασικές φωτογραφίες της είναι αυτή με το γκρι εσώρουχο με λευκή ρίγα, γνωστής εταιρείας ρούχων, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε.

Τα Oysho σου έχουν λοιπόν ένα αντίστοιχο εσώρουχο για να μπορέσεις να κλέψεις κι εσύ τα βλέμματα και να αισθανθείς έστω και λίγο σαν κανονικό μοντέλο.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το κόκκινο ολόσωμο μαγιό με το οποίο θα πάρει κανονικά φωτιά η παραλία!

Παράλληλα αποτελεί ένα πολύ άνετο εσώρουχο το οποίο μπορείς να φορέσεις και ενώ γυμνάζεσαι.

σλιπάκι oysho

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 6,99€. Θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε το μαζί με το πιο άνετο σουτιέν χωρίς μπανέλα από τα Oysho

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος για να το συνδυάσεις από το ασορτί σουτιέν χωρίς μπανέλες που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho και είναι σίγουρο πως θα σε τρελάνει και εσένα!

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το εσώρουχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

σουτιέν χωρίς μπανέλα oysho

Το συγκεκριμένο σουτιέν κοστίζει μόλις 17,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS