Έχει «μπλοκάρει» το e-shop των Zara με το λευκό ρουστίκ φόρεμα

Βγαλμένο από όνειρο και σε απίστευτη τιμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει «μπλοκάρει» το e-shop των Zara με το λευκό ρουστίκ φόρεμα

Θα πάθεις έρωτας με αυτό το φόρεμα, τύπου ρουστίκ που μπορείς να βρεις στο e-shop των Zara. Ήδη έχει μπλοκάρει το διαδικτυακό τους κατάστημα, όλα τα μεγέθη, εκτός του XL έχουν γίνει παραγγελία και θα είναι διαθέσιμα πολύ σύντομα και πάλι.

Το συγκεκριμένο φόρεμα λόγω του υφάσματος του και του στιλ του, αλλά και του χρώματος του είναι σαν βγαλμένο από όνειρο. Ενώ όταν δείτε την τιμή του, δεν θα το πιστεύεται. Αφού, είναι πολύ οικονομικό, ενώ φαίνεται για πανάκριβο στην αρχή.

Η αγορά αυτή είναι πολύ καλή, αφού με λίγα χρήματα θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα φόρεμα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Βέβαια, με ένα ζευγάρι sneakers και ένα μικρό τσαντάκι, δεν θα ήταν άσχημο και για μια χαλαρή βραδινή βόλτα μετά την καραντίνα. Αν ωστόσο, μπορείς να το υποστηρίξεις.

Είναι σε λευκό περλέ χρώμα και είναι απίστευτο για φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό είναι το ρουστίκ φόρεμα των e-shop των Zara

ΦΟΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 39,95

Μίντι φόρεμα με μεγάλο V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια κόμπος στο μπροστινό μέρος.

Zara e-shop λευκό ρουστίκ φόρεμα

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως αν θέλεις να ακολουθείς όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στην μόδα, τότε αυτή δεν πρέπει να την χάσεις. Τα vichy παντελόνι, ήρθε για να μείνουν.Στα Zara, θα ξεπουλήσει σαν τρελό αυτό που είναι σε στιλ καμπάνα και θα είναι διαθέσιμο σύντομα και στο e-shop τους.

Τι ονομάζεται όμως και γιατί ονομάζεται ρουστίκ το φόρεμα;

Η απλότητα και η πρωτοτυπία του στιλ που ονομάζεται "ρουστίκ" γοητεύει τις γυναίκες που αγαπούν τα κομψά αλλά ταυτόχρονα λειτουργικά πράγματα. Αυτό το στυλ, το οποίο είναι ένα μείγμα διαφορετικών εθνοτικών ενδυμάτων, είναι και πάλι σε εξέλιξη. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό, και να μάθετε ποιος πρέπει να φορέσει ρούχα σε ρουστίκ ύφος.

Ρουστίκ στυλ εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα. Συνδυάζει στοιχεία από τέτοιες δημοφιλείς τάσεις όπως το εθνο, τη χώρα, το boho και το λαϊκό. Σε ρουστίκ ύφος, χρησιμοποιούνται μοτίβα εθνικών στυλ διαφορετικών εθνικοτήτων. Αρχικά, το ρουστίκ στυλ περιελάμβανε στοιχεία ρουστικής ένδυσης που φορούσαν κάτοικοι διαφορετικών χωρών και ακόμη και ηπείρων.

TAGS