Νούμερο 1 στα trends αυτά τα λευκά mules από τα Bershka

Ξεπουλάνε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends αυτά τα λευκά mules από τα Bershka

Αυτά τα λευκά mules που βρήκαμε στο online κατάστημα του Bershka, αποτελούν χωρίς αμφιβολία το νούμερο 1 στα trends των παπουτσιών και πρέπει σε κάθε περίπτωση να τα εντάξεις στην ντουλάπα σου και να προκαλέσεις "πανικό"!

Τα mules αποτελούν σίγουρα την τάση της σεζόν, και μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ και αυτά δεν είναι άλλα από τα πιο υπέροχα λευκά mules από το online store του Bershka.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Bershka, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτό το ντένιμ φόρεμα που αποτελεί το νέο μας ανοιξιάτικο έρωτα!

Πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και μπορεί με τη μία να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα μόλις το φορέσεις.

λευκά mules bershka

Τα συγκεκριμένα πέδιλα, βγαίνουν σε λευκό αλλά και σε ασημένιο και μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 25,99€. Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Συνδύασέ τα με το πιο in fashion flare παντελόνι από τα Bershka

Ένα μαύρο παντελόνι αποτελεί πάντα μία καλή λύση όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Τα Bershka σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

flare παντελόνι bershka

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Βγαίνει σε 3 αποχρώσει και θα το βρεις εδώ.

TAGS