Ξεπούλησαν και έρχονται ξανά στα Stradivarius τα εκρού slingback μοκασίνια

Τα θέλουν όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπούλησαν και έρχονται ξανά στα Stradivarius τα εκρού slingback μοκασίνια

Τα μοκασίνια έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες fashion blogger και influencers έχουμε δει να τα φοράνε. Στα Stradivarius θα βρεις ένα απίστευτο ζευγάρι slingback σε εκρού χρώμα το οποίο ξεπούλησε και έρχεται ξανά. Ωστόσο, πρόλαβε το πριν εξαντληθεί και πάλι.

Τα μοκασίνια ή loafers όπως θα τα ακούσεις έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι των γυναικών. Στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική, τα φοράνε καθημερινά σε διάφορες περιστάσεις. Ενώ το συγκεκριμένο στιλ που θα δεις παρακάτω, το φοράνε ακόμη και οι άντρες.

Φέτος την Άνοιξη, τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα θα το δεις να το φοράνε πολλές. Δημιουργεί ένα τέλειο σικάτο look και δεν θα θέλεις να τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Αυτά είναι τα slingback εκρού μοκασίνια των Stradivarius

Καπιτονέ slingback μοκασίνια με αγκράφα - 25,99 €

Stradivarius εκρού slingback μοκασίνια

Για πιο καθημερινό look, μπορείς να φορέσεις τα συγκεκριμένα, εκρού μοκασίνια σου με αυτό το απίστευτο τζιν των Stradivarius. Βρίσκεται σε σούπερ προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 13 €. Πρόσθεσε από πάνω και ένα σικάτο τοπάκι και είσαι έτοιμη για βόλτα με τις κολλητές για να κλέψεις όλα τα βλέμματα.

Δες πως να φορέσεις τα εκρού slingback μοκασίνια των Stradivarius που ξεπούλησαν

  • Για μια επαγγελματική εμφάνιση συνδύασε τα με την pencil φούστα σου και ένα βαμβακερό φαρδύ πουλόβερ ή με ένα παντελόνι που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο συνδυασμένο με ένα στενό λευκό t- shirt και το κοντό μεσάτο σακάκι σου.
  • Για μία casual αλλά στυλάτη εμφάνιση συνδύασε τα Loafers σου με το boyfriend jeans σου, στο οποίο θα γυρίσεις τα μπατζάκια. Ολοκλήρωσε με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και από πάνω το leather jacket σου.
  • Για ένα πιο girly look φόρεσε τα με το floral φορεματάκι σου, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα στενό και κοντό ζακετάκι.
  • Εάν έχεις rock διάθεση συνδύασε τα Loafers σου με το εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι σου, ένα φαρδύ t-shirt κι από πάνω το jean μπουφάν σου.