Αγαπημένο trend των Bershka το τοπ μπαντό με κέντημα της νέας συλλογής - Σε 2 χρώματα

Ξεπουλάει σαν τρελό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο trend των Bershka το τοπ μπαντό με κέντημα της νέας συλλογής - Σε 2 χρώματα

Το καλοκαίρι σε περίπου ένα μήνα φτάνει και όλα τα κομμάτια της συλλογής των Bershka για την Άνοιξη/Καλοκαίρι είναι άκρως εντυπωσιακά. Όπως αυτό το τοπ μπαντό, το οποίο έχει κέντημα. Θα το βρεις στη νέα συλλογή και βγαίνει σε 2 διαφορετικά χρώματα. Ήδη έχει γίνει αγαπημένο κομμάτι των γυναικών.

Τα τοπάκι την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους. Είτε είναι πρωί ή απόγευμα οι γυναίκες κυρίως νέας ηλικίας τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, όποιας περίπτωσης. Συνδυάζεται με όλα, ωστόσο, κυρίως φοριέται με ψηλόμεσα παντελόνια.

Φέτος πολύ της μόδας είναι και τα στράπλες τοπάκια. Αυτά που μοιάζουν με μαγιό. Όπως το παρακάτω που θα δεις και μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka, στην κατηγορία της νέας συλλογής. Βγαίνει σε μαύρο, αλλά και σε λιλά και βρίσκεται σε πολύ χαμηλή τιμή. Αφού, θα δώσεις κάτω από 10 €.

Συνδύασε το με το αγαπημένο σου τζιν ψηλόμενο παντελόνι ή φόρμα, και τα αγαπημένα σου sneakers το πρωί, ενώ το βράδυ με μια φούστα ή παντελόνι καμπάνα, πέδιλα και είσαι έτοιμη.

Τοπ μπαντό με κέντημα - 7.99 €

Bershka τοπ μπαντό με κέντημα

Μήπως όμως, έχεις εμμονή με τις ζιπ κιλότ; Αν ναι, τότε αυτές οι δυο έχουν προκαλέσει πανικό στα Bershka. Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι και θα την φοράς τόσο σε πιο βραδινές εμφανίσεις, αλλά και σε πρωινές όπως στη δουλειά σου.

Το τοπ μπαντό με κέντημα από τη νέα συλλογή των Bershka αν θέλεις πάει σετ με το απίστευτο παντελόνι jogger

Σίγουρα έχετε δει πολλές celebrities του εξωτερικού να φοράνε τις φόρμες τους με ψηλά πέδιλα σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Αυτή την τάση την ξεκίνησαν οι αδερφές Kardashian. Μπορεί να έφεραν πολλές αντιδράσεις, ωστόσο από τότε την βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Για να φορέσεις λοιπόν, και εσύ αυτή την τάση, τότε σου έχω το κατάλληλο jogger παντελόνι που κοντεύει να εξαφανιστεί. Είναι από τα Bershka και από τις πωλήσεις έχει «μπλοκάρει» το e-shop τους.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο jogger παντελόνι βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε λιλά που θα δεις παρακάτω, σε μαύρο, αλλά και σε μπεζ.

Αυτό είναι το παντελόνι jogger των Bershka

Παντελόνι jogger με κεντημένη λεπτομέρεια - 19.99 €

Πρόκειται λοιπόν για το παντελόνι jogger φλις με λάστιχο στη μέση. Δύο τσέπες με καπάκι στο πλάι και λεπτομέρεια κεντημένο κείμενο. Ελαφρώς ριχτή γραμμή με λάστιχο στο κάτω μέρος.

Bershka jogger παντελόνι

TAGS