Τόλμησε να φορέσεις τα κατακόκκινα πέδιλα των Bershka - Μοιάζουν με... σαγιονάρα

Είναι απίστευτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τόλμησε να φορέσεις τα κατακόκκινα πέδιλα των Bershka - Μοιάζουν με... σαγιονάρα

Κατακόκκινα είναι αυτά τα πέδιλα που θα βρεις παρακάτω και θα τα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka. Μοιάζουν με... σαγιονάρα και τόλμησε και εσύ να τα φορέσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και συγκεκριμένα, στα πόδια σου.

Τα τελευταία χρόνια στη μόδα έχουν βγει πολλά σχέδια σε πέδιλα και γόβες. Σε διαφορετικά μάλιστα, χρώματα και στιλ. Με σχέδια στο τακούνι, στο κουτουπιέ, αλλά και στο πως δένουν στον αστράγαλο. Τον τελευταίο καιρό στα trend βλέπουμε τα πέδιλα που δένουν με λουράκια, αλλά και σχοινιά.

Ωστόσο, πλέον βλέπουμε και πέδιλα που κλείνουν μπροστά με περίεργους τρόπους. Όπως αυτά που θα δεις παρακάτω, τα οποία στο μπροστινό μέρος, μοιάζουν με... σαγιονάρα. Τα συγκεκριμένα έχουμε δει να τα φοράνε πολλές fashion bloggers και influencers.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka θα βρεις ένα ζευγάρι σε κόκκινο χρώμα, τα οποία «σπάνε» ταμεία.

Πέδιλα με τακούνι και λουράκια - 25.99 €

Κόκκινα πέδιλα bershka

Συνδύασε τα κόκκινα πέδιλα σου με αυτό το φόρεμα από τα Bershka που μοιάζει με πουκάμισο και έχει βάλει "φωτιά" στα online stores.Χτύπησε κόκκινο σε πωλήσεις και μόλις το δεις θα το ερωτευτείς.

Αν δεν σου αρέσουν τα κατακόκκινα πέδιλα, δες και αυτά τα λευκά που είναι πάλι από τα Bershka

Το λευκό πέδιλο είναι Νο1 για το καλοκαίρι. Έχουν πάθει όλες σοκ με αυτό των Bershka, είναι άσπρα και εκκεντρικά και Θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν λευκά και έχουν αναπαυτικό τακούνι.

Πέδιλα με τακούνι και δετά λουράκια

25.99 € - Θα τα βρεις εδώ

 λευκό πέδιλο Bershka

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Bershka, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτό το ντένιμ φόρεμα που αποτελεί το νέο μας ανοιξιάτικο έρωτα!

TAGS