Ονειρεμένο είναι αυτό το μίνι φόρεμα των H&M - Σαν από παραμύθι

Για ατελείωτες ρομαντικές βραδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ονειρεμένο είναι αυτό το μίνι φόρεμα των H&M - Σαν από παραμύθι

Αυτό το φόρεμα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και σε όλα τα καταστήματα όταν με το καλό ανοίξουν, είναι ονειρεμένο, και σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Αν το αγοράσεις, είναι για ατελείωτες ρομαντικές βραδιές.

Ένα ρομαντικό και girly φόρεμα είναι καλό να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Είναι μάλιστα και η κατάλληλη επιλογή για εκείνες τις ημέρες που θα πεις «δεν ξέρω τι θα φορέσω», ενώ σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι έτοιμη, βαμμένη και να έχεις βγει από το σπίτι σου.

Το συγκεκριμένο από τα H&M είναι απίστευτο και βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου και αυτό που θα ταιριάζει περισσότερο με τις αποχρώσεις που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Πρόκειται λοιπόν για το μίνι balloon φόρεμα, το οποίο έχει τιράντες και ντεκολτέ σε V σχέδιο. Ενώ σε όλο το μήκος του έχει σχέδια τρύπες που το κάνουν άκρως εντυπωσιακό.

Lace V-neck dress - 49,99

H&M ροζ μίνι φόρεμα

Ονειρικό είναι και αυτό το κεντιτό τοπ από τα H&M. Είναι λευκό και κοντό. Θα το αγοράσεις και θα το βολευτείς, ενώ είναι όμορφο και ωραίο για την καθημερινότητα σου, καθώς είναι πολύ απλό και οικονομικό.

Συνδύασε το μίνι φόρεμα που είναι βγαλμένο σαν από παραμύθι με αυτό το πέδιλο που θα βρεις στα H&M

Αυτές τις γόβες από τα H&M τις φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές, καθώς η ασημί λεπτομέρεια κάνει όλη την διαφορά στο σχέδιο τους. Τα πέδιλα πλέον μπορούν να φορεθούν και το Χειμώνα και τα σχέδια που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκαμε τις πιο hot γόβες που δεν θα βγάζεις από τα πόδια του στην βραδινή σου έξοδο, αν είσαι τολμηρή. Επειδή είναι από μόνα τους εντυπωσιακά και extreme με ένα απλό φόρεμα είσαι έτοιμη να σκίσεις!

H&M γόβες

TAGS