Zara - Νέα συλλογή: «Φωτιά» στα ταμεία έχει βάλει το μπεζ κάρντιγκαν

Ότι πιο σικάτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara - Νέα συλλογή: «Φωτιά» στα ταμεία έχει βάλει το μπεζ κάρντιγκαν

Στα ταμεία του διαδικτυακού καταστήματος των Zara, έχει βάλει «φωτιά» αυτό το μπεζ κάρντιγκαν το οποίο θα βρεις στη νέα τους συλλογή. Είναι ότι πιο στιλάτο και θα δώσει στην εμφάνιση σου, μια δώσει πιο σικάτη χωρίς να χρειαστείς να κάνεις πολλά.

Αν λατρεύεις τις σικάτες εμφανίσεις, τότε η συγκεκριμένη αγορά είναι η καλύτερη που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Αφού, εκτός του ότι θα έχεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι που θα σου προσφέρει αυτός που ζητάς, είναι και αρκετά οικονομικό.

Μπορείς στους μεγάλους οίκους μόδας να το βρεις πανάκριβα, ωστόσο στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara θα το αγοράσεις μόνο με 29,95 €. Μάλιστα, παρακάτω σου βρήκα και μερικούς από τους τρόπους που μπορείς να το συνδυάσεις για πιο καθημερινές σικάτες εμφανίσεις.

Το κάρντιγκαν είναι ένα κομμάτι που καλό είναι να έχεις στην προσωπική σου συλλογή ρούχων, καθώς θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις επίσημες εξόδους σου. Με ένα καλό παντελόνι και ένα ζευγάρι πέδιλα θα δημιουργήσεις το τέλειο look.

Κάρντιγκαν με ζώνη - 29,95 €

Κάρντιγκαν με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara νέα συλλογή κάρντιγκαν

Αν αγοράσεις και το παντελόνι του που είναι σετ, φόρεσε το με αυτό το αδιανόητο πέδιλο με την τετράγωνη μύτη, που κάνει χαμό στο Hollywood και το φοράνε όλες οι celebrities. Στα Zara θα το βρεις σε χαμηλή τιμή.

Συνδύασε το μπεζ κάρντιγκαν των Zara με ένα από αυτά τα δυο τζιν παντελόνια της νέας συλλογής - Βάζουν επίσης «φωτιά» στα ταμεία

Θα μπορείς να το φοράς από το πρωί, έως και το βράδυ με έναν ωραίο συνδυασμό για ένα χαλαρό ποτό σε κάποιο μαγαζί.

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM KICK ALABAMA BLUEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

Zara τζιν

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Ίσιο μπατζάκι. Όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 95% από οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Θα το βρεις εδώ

ZW PREMIUM ANKLE STRAIGHT JEANSDETAILS

16.99 EUR

Zara τζιν μαύρο νέα συλλογή

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Ξέφτια στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Θα το βρεις εδώ

TAGS