Χαμός στη νέα συλλογή του Pull&Bear με το denim jacket στο χρώμα της μέντας

Απίστευτο κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στη νέα συλλογή του Pull&Bear με το denim jacket στο χρώμα της μέντας

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στο online store του Pull&Bear, η νέα συλλογή, έχει γίνει κανονικός χαμός με αυτό το denim jacket, το οποίο έχει το χρώμα της μέντας και γι' αυτό το θέλουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους.

Τα παστέλ χρώματα, αποτελούν τη νούμερο 1 τάση της φετινής σεζόν. Τα βλέπουμε σε φορέματα, παντελόνια, τοπάκια και φυσικά σε δροσερά πανωφόρια, ιδανικά για το καλοκαίρι και τα βράδια που έχει λίγη ψύχρα.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store του Pull&Bear, μπορέσαμε να εντοπίσουμε μερικά κομμάτια που είναι πραγματικά μοναδικά, και θα κάνουν το look σου να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το κομψό τζιν, με το οποίο έχει γίνει κακός χαμός! Δες εδώ την τιμή του και μην το χάσεις!

denim jacket Pull&Bear

Το jacket αυτό βρίσκεται και σε πολύ καλή τιμή, αφού κοστίζει μόλις 29,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Pull&Bear στα οποία μπορείς να βρεις το denim jacket στο χρώμα της μέντας

Η Pull & Bear είναι ισπανική εταιρεία ρουχισμού και αξεσουάρ λιανικής πώλησης με έδρα το Narón, Γαλικία. Ιδρύθηκε το 1986. Η εταιρεία άρχισε να πουλά και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος τον Σεπτέμβριο του 2011. Είναι πλέον τμήμα της Inditex, ιδιοκτήτριας της Zara και της Oysho.

Η Pull&Bear ξεκινάει το 1991 με καθαρά διεθνή χαρακτήρα και με σκοπό να ντύνει νέους που είναι δραστήριοι και κοινωνικοί στον περίγυρό τους κι έχουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους. Νέοι που ντύνονται χαλαρά, αποφεύγοντας τα στερεότυπα και που θέλουν να αισθάνονται ωραία με αυτά που φοράνε.

Για εκείνους, η Pull&Bear χρησιμοποιεί τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις αναμιγνύοντάς τις με τις επιρροές της μόδας των αστικών κέντρων και των club και τις επανερμηνεύει με δικό της στυλ για να τις μεταμορφώσει σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα, που διατίθενται πάντα στις καλύτερες τιμές.

TAGS