Απαραίτητο για την ντουλάπα σου το φούξια τοπάκι από τα H&M

Νούμερο 1 στα trends!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απαραίτητο για την ντουλάπα σου το φούξια τοπάκι από τα H&M

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι σίγουρο πως αυτό το φούξια τοπάκι που βρήκαμε για εσένα στο κατάστημα H&M, είναι απλά απαραίτητο για την ντουλάπα σου! Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα μας θυμηθείς!

Η μόδα των 90's έχει επιστρέψει για τα καλά και δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό ρούχο από το στράπλες τοπάκι με σούρες. Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Το τοπάκι αυτό, μπορείς άνετα να το φορέσεις το πρωί με ένα σορτσάκι ή ένα ψηλόμεσο τζιν, ή ακόμα και το βράδυ με μία φούστα ή μια μακριά παντελόνα και πέδιλα.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα H&M, πρέπει να "τσεκάρεις" και αυτό το τζιν παντελόνι. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

H&M φούξια τοπάκι

Το συγκεκριμένο τοπάκι βγαίνει σε 3 χρώματα και κοστίζει μόλις 9,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το φούξια τοπάκι

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS