Ιδανική για την παραλία η λευκή φούστα από τα H&M

Θα τη φοράς όλο το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιδανική για την παραλία η λευκή φούστα από τα H&M

Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε και σε λίγο θα ξεχυθούμε στα νησιά, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δική σου αυτή τη λευκή φούστα που βρήκαμε για εσένα στα H&M, η οποία είναι ιδανική για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, πάνω από το μαγιό σου.

Μετά από μήνες που μείναμε στην καραντίνα, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσουμε τις εξόδους μας και να κάνουμε και τα πρώτα μας μπάνια.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε λίγο τις τελευταίες μέρες, ωστόσο από αύριο φτιάχνει και έτσι το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουμε να πάμε κανονικά στην παραλία. Προκειμένου να είσαι στιλάτη, πρέπει να τσεκάρεις αυτή τη φούστα από τα H&M.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα H&M, πρέπει να "τσεκάρεις" και αυτό το τζιν παντελόνι. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

λευκή φούστα H&M

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που χρειάζεσαι. Κοστίζει 24,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις τη λευκή φούστα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS