"Ουρές" στα Massimo Dutti για το φλοράλ φόρεμα

Είναι σκέτο όνειρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Κανονικές "ουρές" έχουν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα Massimo Dutti, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό το απίστευτο φλοράλ φόρεμα. Μίνι και τόσο στιλάτο, είναι το ρούχο που θα σε συνοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της, ένα φόρεμα που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να την κάνει να κλέψει όλες τις εντυπώσεις;

Τα Massimo Dutti έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και δεν γίνεται να την χάσεις με τίποτα. Το φόρεμα αυτό είναι απλά ονειρικό!

Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το υπέροχο φλοράλ φόρεμα, με τα πιο must δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti. Δες τα εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Massimo Dutti φλοράλ φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι. Κοστίζει 89,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις το φλοράλ φόρεμα

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο