Το απόλυτο καλοκαιρινό σορτσάκι για κάθε στιγμή μόνο στα Bershka!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το σορτσάκι θα γίνει ο καλοκαιρινός σου σύμμαχος για τις διακοπές.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το απόλυτο καλοκαιρινό σορτσάκι για κάθε στιγμή μόνο στα Bershka!

Είτε πρόκειται να επισκεφθείς κάποιο ελληνικό νησί είτε μείνεις στην πόλη και περιοριστείς σε μονοήμερες εκδρομές στην θάλασσα, ένα κλασσικό σορτσάκι σου χρειάζεται σίγουρα! Για εκείνες τις μέρες απόλυτης χαλάρωσης που ναι μεν θέλεις να ντυθείς γρήγορα αλλά δεν θες χάσεις και το στυλ σου, το Bershka σου φέρνει την λύση.

Μέσα στην μεγάλη συλλογή που έχει το γνωστό πολυκατάστημα σε σορτς και βερμούδες βρίσκεται αυτό το High Waist σορτσάκι με ρεβέρ που διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μπλε "ξεπλυμένο", καφέ, λευκό (με μαύρες ρίγες) και μαύρο. Και το καλύτερο; Η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 12,99!

Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε T-shirt ή crop top και είναι στο χέρι σου να αναδείξεις το μοναδικό σου στυλ με τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις!

Αυτό είναι το καλοκαιρινό σορτσάκι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις!

Καλοκαιρινό τζιν σορτσάκι από τα Bershka

Μπορείς να το αποκτήσεις, πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ρούχο προέρχεται από την κίνηση του Bershka "Join Life care for Fiber" και αποτελείται από 50% οργανικό βαμβάκι, η καλλιέργεια του οποίου γίνεται με πρακτικές που βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Μάλιστα τα Berska προσφέρουν δωρεάν την αποστολή της παραγγελίας σου εάν ξεπερνούν τα 20 ευρώ! Τι περιμένεις;

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάποια από αυτές τις μπλούζες των Zara για να έχεις το απόλυτο look!

TAGS