"Φεύγει" σαν τρελό το λευκό φόρεμα με κρόσσια από τα ZARA

Το πιο ξεχωριστό κομμάτι του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Αυτό το λευκό φόρεμα με κρόσσια, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στα καταστήματα ZARA, «φεύγει» σαν τρελό και όχι άδικα, αφού αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πιο λαμπερό φόρεμα για το φετινό καλοκαίρι. Κάντο δικό σου και θα μας θυμηθείς!

Για ακόμα μία φορά τα ZARA έχουν τη λύση για εσένα και σου προτείνουν το πιο σικάτο φόρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις η πιο στιλάτη απ' όλες.

Λευκό, γυαλιστερό και με κρόσσια, το φόρεμα αυτό είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, και μπορείς να το κάνεις δικό σου με πολύ λίγα χρήματα!

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα ZARA βέβαια, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το παντελόνι που βρίσκεται σε έκπτωση. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

ZARA φόρεμα με κρόσσια

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι σε κάθε περίπτωση ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Κοστίζει 22,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις το λευκό φόρεμα με κρόσσια

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS