Το φοράνε μόνο οι τολμηρές το μίνι μαύρο φόρεμα από τα H&M

Δεν γίνεται να το χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το φοράνε μόνο οι τολμηρές το μίνι μαύρο φόρεμα από τα H&M

Αυτό το μίνι μαύρο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M, είναι αλήθεια πως μπορούν να το φορέσουν μόνο οι τολμηρές και να ξεχωρίσουν. Κάντο λοιπόν δικό σου και ετοιμάσου να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα φόρεμα που να μπορεί να το φορέσει στις βραδινές της εμφανίσεις και να λάμψει;

Αν ψάχνεις και ένα παπούτσι για να συνδυάσεις το μαύρο φόρεμα που σου προτείνουμε, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτά τα mules από τα H&M. Δες τα εδώ και θα σε "τρελάνουν"!

H&M μίνι μαύρο φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το μίνι μαύρο φόρεμα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS