Το πιο trendy παντελόνι των Zara στην πιο απίστευτη τιμή - Θα δώσεις μόνο 16 ευρώ

Δεν πρέπει να το χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο trendy παντελόνι των Zara στην πιο απίστευτη τιμή - Θα δώσεις μόνο 16 ευρώ

Σε όλα τα καταστήματα των Zara θα βρεις το πιο trendy παντελόνι για όλες τις εποχές, στην πιο απίστευτη τιμή. Θα δώσεις μόνο 16 € και θα το κάνεις δικός σου. Μαζί του, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές everyday εμφανίσεις.

Όλα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις και θα βρεις μοναδικά κομμάτια σε μισή τιμή. Από φορέματα, μπλούζες, παντελόνια έως και φούστες. Προσφορές που θα σε ξετρελάνουν.

Εγώ ωστόσο, στα Zara σου βρήκα, ένα απίστευτο παντελόνι που θα δώσει άλλο αέρα στο στιλ σου. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρες και ειδικά το βράδυ για ποτό αν κάνει τον σωστό συνδυασμό θα σε κοιτάνε όλοι.

Παντελόνι με ελαφριά καμπάνα με τύπωμα φιδιού - Από 25,95 € μόνο με 15,99 €

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Κάτω μέρος που καταλήγει σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Στα Zara επίσης, θα βρεις και μια υπερπροσφορά. Ένα μοναδικό φόρεμα κοστίζει μόνο 5,99 €. Δες το εδώ.

Παντελόνι Zara με τύπωμα φιδιού

Συνδύασε το trendy παντελόνι σου από τα Zara με ένα από αυτά τα δυο μοναδικά τοπάκια

Τα δυο αυτά τοπ από τα Zara είναι κόλαση. Είναι κοντά και σε αισθησιακά χρώματα. Θα τα δεις και θα θέλεις να τα αγοράσεις και εσύ, εδώ και τώρα καθώς θα σε βολέψουν στις καθημερινές και κυρίως πρωινές εμφανίσεις σου όταν βγεις έξω.

Τα τοπ είναι πολύ βασικά για να τα φοράς τόσο με τα τζιν σου όσο και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις σου. Πάνε με όλα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Εμείς βρήκαμε στα Zara 2 τοπ που είναι σε τιμή σοκ και πραγματικά θα τα λατρέψεις καθώς είναι άνετα και βολικά να φορεθούν και σε πολύ ωραία χρώματα. Βέβαια, πανικό στα Zara έχει κάνει ωστόσο και αυτή η φούστα.

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

15,95 EUR

Zara φούξια τοπ

Πλεκτό τοπ με V ντεκολτέ και τιράντες. Λεπτομέρεια ασορτί τονισμένες ραφές.

Θα το βρεις εδώ

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

9,95 EUR

Zara μαύρο τοπ

Μπλούζα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες.

TAGS