Με 3,99 ευρώ στα Zara θα πάρεις το πιο τέλειο τοπάκι που ταιριάζει με όλα

Αυτή την έκπτωση δεν πρέπει να την χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με 3,99 ευρώ στα Zara θα πάρεις το πιο τέλειο τοπάκι που ταιριάζει με όλα

Αν δώσεις στα Zara μόνο 3,99 € θα πάρεις το πιο τέλειο τοπάκι, το οποίο ταιριάζει με όλα. Τόσο με φούστες, σορτσάκια, αλλά και τζιν σορτσάκια. Ενώ με κατάλληλους συνδυασμούς, φοριέται επίσης και όλες τις ώρες της ημέρας.

Σίγουρα το καλοκαίρι έχεις στην ντουλάπα σου καμία δεκαριά κοντά τοπάκια, μιας και την θερινή περίοδο με τη ζέστη τα προτιμούμε οι περισσότερες γυναίκες. Μάλιστα, είναι και πολύ βολικά.

Στα Zara, σου βρήκα το καλύτερο, όχι μόνο λόγω της έκπτωση που έχει φτάσε την τιμή του στα... πατώματα, αλλά και λόγω χρώματος και στιλ. Είναι ασπρόμαυρο, κάτι που το κάνει πιο εύκολο στο να συνδυαστεί, αλλά και στο οποίο ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα.

Πρόκειται για το αμάνικο τοπάκι με V ντεκολτέ. Λεπτομέρεια σούρα με κορδόνια στο στήθος και βολάν. Στα Zara επίσης, δίνεις λιγότερο από 6 ευρώ και παίρνεις ένα από αυτά τα τρία φορέματα

ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΒΟΛΑΝ - Από 5,99 € μόνο με 3,99 €

Zara τοπ έκπτωση

Συνδύασε το τοπάκι σου με αυτό το απίστευτο τζιν παντελόνι των Zara

Αυτή την στιγμή στα καταστήματα Zara μπορείς να βρεις φανταστικές προσφορές κι εμείς ξεχωρίσαμε για σένα αυτό το σκισμένο τζιν που θα αγοράσεις με -30% έκπτωση και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Είναι συγκλονιστικό κομμάτι και σίγουρα οι φίλες σου θα ζηλέψουν με αυτή την αγορά, εκτός κι αν... σε προλάβουν!

Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πρώτα παρακάτω το τζιν και μετά να τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα Zara να το βρεις ή να το αγοράσεις διαδικτυακά για να γλιτώσεις και την ζέστη!

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM STRAIGHT CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 39,95 EUR τώρα μόνο 25,99 EUR
  • -30%
  • ΜΠΛΕ - 9863/046
  • The Straight Cropped Ripped Royal Blue.
  • Τζιν με κανονική μέση, πέντε τσέπες και ίσιο μπατζάκι. Λεπτομέρεια σκισίματα μπροστά. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.
  • ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara τζιν προσφορά

Επίσης, για σένα που είσαι fan των προσφορών: Αυτά είναι τα καλοκαιρινά φορέματα των Zara που έχουν μόνο 10 ευρώ

TAGS