Εκπτώσεις -50% στα Bershka - 2 καταπληκτικά φορέματα μόνο 7,99 ευρώ

Μην τα χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις -50% στα Bershka - 2 καταπληκτικά φορέματα μόνο 7,99 ευρώ

Απίστευτα είναι οι εκπτώσεις που θα βρεις και στα καταστήματα των Bershka. Οι προσφορές τους αξίζουν μέχρι και τα 50%. Όπως σε αυτά τα δυο φορέματα που σου βρήκα, που κοστίζουν 7,99 € και είναι καταπληκτικά.

Τα φορέματα τα θερινή περίοδο λόγω της αφόρητης ζέστης έχουν την τιμητική τους. Σε ότι μήκος, ύφος, ύφασμα και χρώμα και αν είναι οι γυναίκες τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Εγώ ωστόσο, σου βρήκα δυο τα οποία θα γίνουν τα αγαπημένα σου, τουλάχιστον για το 2020, καθώς κοστίζουν το ένα μόνο 7,99 €. Έχουν στενή εφαρμογή, είναι ραντέ και έχουν τέλεια σχέδια επάνω τους. Μπορούν να φορεθούν άνετα όλη την ημέρα, τόσο με πέδιλα, όσο και με sneakers. Δες ωστόσο εδώ και το παντελόνι που είναι trend του καλοκαιριού.

Αυτά είναι τα 2 φορέματα των Bershka που κοστίζουν 7,99 €

Εμπριμέ φόρεμα με τούλι - Από 15.99 € μόνο με 7.99 €

Bershka μίνι ραντέ φόρεμα

Εμπριμέ φόρεμα με τούλι - Από 15.99 € μόνο με 7.99 €

Bershka φόρεμα με πεταλούδες

5 ευρώ κάτω το πιο hot καλοκαιρινό φόρεμα από τα Bershka

Το πιο hot καλοκαιρινό φόρεμα, μπορείς να το βρεις αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα του Bershka, 5 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και τα Bershka έχουν και πάλι για εσένα τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος!

Αν πάλι ψάχνεις το ιδανικό παπούτσι για να συνδυάσεις το φόρεμά σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτά τα δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti. Δες τα εδώ και θα τα ερωτευτείς!

Εμείς μόλις είδαμε το συγκεκριμένο φόρεμα τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Bershka καλοκαιρινό φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς από 17,99€ κοστίζει 12,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS