Το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Το φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Stradivarius, είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της η κάθε γυναίκα. Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε περίπτωση.

Τα τζιν παντελόνια δεν σε περιορίζουν, γιατί μπορείς να τα φοράς όλο τον χρόνο και να τα παρουσιάσει όπως θέλεις εσύ. Αν είσαι γυναίκα με όγκο στο πάνω μέρος και αδύνατα πόδια, προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να φοράς στενό κάτω μέρος με φαρδιές μπλούζες.

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, συνδύασε το τζιν σου με αυτό το υπέροχο πουκάμισο από τα Stradivarius!

Αντίθετα, επέλεξε κάτι -όχι κολλητό- αλλά κοντά στο σώμα σου, με οριζόντιες ρίγες ή λουλουδάτο για να εξισορροπήσεις την εμφάνιση. Για να το απογειώσεις επέλεξε να φορέσεις ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο, αλλά απέφυγε τα χοντροκομμένες πλατφόρμες.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βολέψει περισσότερο από κάθε άλλο.

Stradivarius ψηλόμεσο τζιν

Μάλιστα, το τζιν αυτό βρίσκεται σε προσφορά και έτσι μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Θα το βρεις εδώ. Πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Λίγα λόγια για τα Stradivarius όπου θα βρεις το ψηλόμεσο τζιν

Η ιστορία τους ξεκινά το 1994 με ένα κλειδί του σολ που έκτοτε έγινε το σήμα κατατεθέν τους. Τιμούν το ιδιαίτερο στυλ μας καλώντας τις νέες και τους νέους σε κάθε γωνιά της γης να ανακαλύψουν την μελωδία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν την Stradivarius – το fashion brand που χορεύει στο ρυθμό της δικής του μελωδίας.

Σχεδιάζουν χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στην Ισπανία και τα διανέμουν αποκλειστικά στα καταστήματά τους που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο online κατάστημά τους που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Γνωρίζουν καλά ότι οι προτιμήσεις των πελατών τους μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και για το λόγο αυτό παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να τις ενσωματώσουν σε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με πάθος για τη μόδα ξεκινούν κάθε πρωί την εργασία τους στην Stradivarius μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σφύζει από ζωή.