Καλοκαιρινός... έρωτας το φούξια μπικίνι από τα Oysho

Η νέα κολεξιόν κάνει χαμό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός... έρωτας το φούξια μπικίνι από τα Oysho

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Oysho, εντοπίσαμε για εσένα, στη νέα συλλογή, αυτό το υπέροχο φούξια μπικίνι το οποίο αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα για φέτος. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στην παραλία, πρέπει να τρέξεις να το κάνεις δικό σου.

Τι κι αν είναι ήδη Αυγουστος; Ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις ένα νέο μαγιό προκειμένου να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου τον Δεκαπενταύγουστο και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με τη μία!

Τα Oysho εννοείται πως έχουν για εσένα τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή! Η νέα συλλογή κυκλοφόρησε και κρύβει μέσα της... διαμάντια!

Για ένα ολοκληρωμένο look στην παραλία, συνδύασε το μαγιό σου με αυτό το καφτάνι από τα Oysho, που μόνο λίγες θα φορέσουν. Δες το εδώ και είναι σίγουρο πως θα σε "τρελάνει"!

Εμείς, μόλις είδαμε το συγκεκριμένο μαγιό, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι ιδανικό για το καλοκαίρι. Άσε που το φούξια ταιριάζει τέλεια με το ηλιοκαμένο κορμί!

Oysho φούξια μπικίνι

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του αφού το μαγιό αυτό κοστίζει μόλις 17,99€. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo φούξια μπικίνι που είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός έρωτας

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS