Φρενίτιδα στα Bershka - Το baggy παντελόνι της νέας συλλογής μόνο με 19,99 ευρώ

Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα Bershka - Το baggy παντελόνι της νέας συλλογής μόνο με 19,99 ευρώ

Στα Bershka θα βρεις ένα απίστευτο baggy παντελόνι που η τιμή του είναι απλά... μοναδική. Κοστίζει μόνο 19,99 € και βρίσκεται στη νέα συλλογή. Έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού.

Εμπνευσμένα από το boyfriend λουκ, τα baggy παντελόνια μπορούν να γίνουν το ιδανικό κομμάτι για ένα casual σύνολο, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν η τέλεια επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση.

Αν ακόμα δεν έχεις κάνει δικό σου ένα φαρδύ παντελόνι, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις! Με ελάχιστα αξεσουάρ το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή της ημέρας.

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου statement t-shirt και τα sneakers σου για μια καθημερινή σου βόλτα ή με τα ψηλοτάκουνά σου, ένα μονόχρωμο τοπ και ελάχιστα αξεσουάρ για ένα τέλειο βραδινό look.

Το παντελόνι αυτό ταιριάζει σε όλους του τύπους σώματος, για αυτό και πολλές γυναίκες επιλέγουν να το βάλουν στην προσωπική τους συλλογή.

Στη νέα συλλογή των Bershka μπορείς να το βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα. Σε χακί, πορτοκαλί και στο κλασικό μαύρο χρώμα που συνήθως είναι αυτό που επιλέγουν περισσότερο οι καταναλώτριες.

Αυτό είναι το baggy παντελόνι της νέας συλλογής των Bershka που προκαλεί φρενίτιδα

Παντελόνι baggy - 19,99 €

Bershka baggy παντελόνι

Στα Berska και στη νέα συλλογή θα βρεις και ένα απίστευτο μπλουζάκι που μπορείς άνετα να το φορέσεις με το μαύρο παντελόνι. Σε κάτι τέτοιες στιγμές η "αστυνομία μόδας" υποκλίνεται μπροστά στο μεγαλείο που αντικρίζει και στο πέρασμά σου μαζί και όλοι οι περαστικοί με τη σειρά τους. Αν φορέσεις αυτό το τρομερό λεμονί πουά μπλουζάκι με τη διαφάνεια και το τούλι από τα Bershka, εγγυημένα θα κερδίσεις την πρωτιά με το στιλ σου για τον πολύ απλό λόγο ότι δε έχεις αντικρίσει τέτοιο μπλουζάκι ξανά, ούτε εσύ, ούτε κι εμείς

TAGS