Νούμερο 1 στα trends η πουκαμίσα από τα Stradivarius

Τη φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends η πουκαμίσα από τα Stradivarius

Αυτή τη στιγμή, στα καταστήματα Stradivarius μπορείς να βρεις την πιο στιλάτη λευκή πουκαμίσα, η οποία αποτελεί το νούμερο 1 στα trends της νέας σεζόν! Τρέξε λοιπόν να την κάνεις δική σου όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί σε λίγο θα εξαντληθεί.

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα από λευκό πουκάμισο, κι όμως, η απλότητά του, του δίνει μία φινέτσα και ένα στιλ που δύσκολα θα έβρισες σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου.

Θα σου προτείναμε βέβαια, να συνδυάσεις αυτή τη λευκή πουκαμίσα με το πιο στιλάτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που βρίσκεται σε προσφορά. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Stradivarius λευκή πουκαμίσα

Το καλύτερο απ' όλα, είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή αφού ενώ βρίσκεται στη νέα συλλογή, κοστίζει μόλις 17,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, πρόσεχε όμως μην τελειώσουν τα κομμάτια.