Στα Zara το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Έχουν μείνει λίγα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Θα πάθετε σίγουρο σοκ με το που δείτε την τιμή στο αγαπημένο παπούτσι όλων των γυναικών. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara όπως και στο eshop τους μόνο με 9,99€. Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν την μόδα πρέπει να το αποκτήσεις, ωστόσο πρέπει να τρέξεις, καθώς έχουν μείνει λίγα νούμερα.

Το συγκεκριμένο, έκανε την εμφάνιση του στις πασαρέλες του εξωτερικού και δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα. Πολλές γυναίκες έχουμε δει να το φοράνε στην καθημερινότητα τους, ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους με λαμπερά φορέματα και κοσμήματα.

Ο λόγος για τα Mules. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας trend που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια. Είναι ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα άνετο παπούτσι για την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι το οποίο ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορείς να το βρεις στην πιο απλή μορφή του, φλατ σε basic χρωματικές αποχρώσεις, αλλά μπορείς επίσης να το φορέσεις σε πιο εντυπωσιακές εκδοχές του για να δώσεις αυτό το κάτι διαφορετικό στο outfit σου.

Αυτό είναι το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών που κοστίζει 9,99 € στα Zara

Mule με τακούνι με κόσμημα - Από 39,95 € μόνο 9,99 €

Παπούτσι τύπου mule με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Διάφανο βινύλιο στο πάνω μέρος. Μεσαίο στρόγγυλο τακούνι με λεπτομέρεια με κοσμήματα. Μυτερό τελείωμα με συνδυασμό υλικών.

Zara mules σε έκπτωση

Να σημειώσουμε πως με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε και την πιο ονειρεμένη τσάντα, την οποία θα ήθελαν χωρίς αμφιβολία, να κρατάνε στα χέρια τους όλες οι γυναίκες! Πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

TAGS