Είναι έρωτας το φόρεμα των Zara με την halter λαιμόκοψη

Το καλύτερο για τις σικάτες εμφανίσεις σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι έρωτας το φόρεμα των Zara με την halter λαιμόκοψη

Πραγματικός έρωτας είναι το πουά φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara, το οποίο έχει εντυπωσιακή halter λαιμόκοψη. Είναι η πιο σωστή επιλογή ρούχου για τις σικάτες εμφανίσεις σου.

Αν θέλεις ένα φόρεμα που θα κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου, τότε αυτή την αγορά πρέπει να την πραγματοποιήσεις. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με halter και φιόγκο, αλλά και φόδρα. Κλείνει στο πίσω μέριος του με κρυφό φερμουάρ στην ραφή.

Επίσης είναι από πολυεστέρα, αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Αυτός είναι το φόρεμα έρωτας από τη νέα συλλογή των Zara

Πουά φόρεμα με λαιμόκοψη halter - 39,95 €

Zara φόρεμα halter λαιμόκοψη

Συνδύασε το φόρεμα των Zara με την halter λαιμόκοψη με αυτά τα μαύρα πέδιλα για σικάτες εμφανίσεις

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει μερικά πραγματικά διαμάντια και ένα από αυτά, είναι και αυτά τα μαύρα πέδιλα από δέρμα, τα οποία αποτελούν το απόλυτο top στα trends της νέας σεζόν! Όλες οι γυναίκες θέλουν να τα έχουν στη συλλογή τους.

Σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου μπορείς να δεις τα μοντέλα να φοράνε αυτά τα πέδιλα! Τα Zara τα έφεραν για εσένα σε σούπερ τιμή και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσεις!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ενώ μιας και θα πας στα Zara, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τσαντάκι που είναι σαν κόσμημα!

Zara μαύρα πέδιλα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή τους μιας και κοστίζουν 25,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν!