Στα H&M με 34,99 ευρώ τα κορυφαία στις τάσεις της μόδας μποτάκια

Φέτος το χειμώνα θα τα φοράνε όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M με 34,99 ευρώ τα κορυφαία στις τάσεις της μόδας μποτάκια

Φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα παπούτσια είναι τα μαύρα χοντροκομμένα μποτάκια αρβυλάκια που συνήθως βλέπουμε στα rock styles. Στα H&M στα βρήκα μόνο με 34.99 € και δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

Μπορεί κάποτε να ήταν ένα παπούτσι outsider, ωστόσο τώρα έχει γίνει το αγαπημένο πολλών γυναικών και θα φορεθεί πολύ το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Βέβαια, ήδη από τώρα έχουμε δει να το φοράνε πολλές fashion influencers.

Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορείς να το φορέσεις με δεκάδες τρόπους και παρακάτω θα βρεις μερικούς από αυτούς. Βέβαια, εγώ θα σου πρότεινα να το φορέσεις και το πιο ρομαντικό φόρεμα της σεζόν για δημιουργήσει την πιο hot εμφάνιση.

Αυτά είναι είναι τα κορυφαία μποτάκια της μόδας που θα βρεις στο H&M

Platform boots - 34,99 €

H&M μαύρα μποτάκια

Πως να φορέσεις τα μποτάκια σου από τα H&M για να κάνεις ένα εντυπωσιακό ντύσιμο

  • Με δερμάτινο κολάν - Τα δερμάτινα κολάν βρίσκονται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα τα τελευταία χρόνια. Προφανώς η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις ένα μαύρο δερμάτινο κολάν μέσα από τα μαύρα αρβυλάκια σου, για να “κλέψεις” κάτι από το στυλ της catwoman.
  • Με mini φούστα - Οι mini φούστες μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας αρκεί να τις έχεις συνδυάσει με τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια. Μπορείς λοιπόν είτε να τις φορέσεις με κολάν, είτε με ψηλές κάλτσες και τα μποτάκια σου, για να κάνεις λίγο πιο seχy την εμφάνιση σου. Όσο για την μπλούζα ή το πουκάμισο που θα επιλέξεις φρόντισε να είναι μέσα από την φούστα για να μην χαλάει το στυλ σου και για να τονίζει την μέση σου.
  • Με το jean σορτσάκι σου - Όσο ακόμη κρατάει ο καιρός μπορείς να φορέσεις το jean σορτσάκι σου με ένα t-shirt και μία ασύμμετρη ζακέτα για το βράδυ που έχει περισσότερη ψύχρα. Εννοείται όμως ότι ο καιρός δεν είναι και τόσο ευνοϊκός για να το συνδυάσεις με τα πέδιλα σου, οπότε το must του συγκεκριμένου φθινοπωρινού ντυσίματος είναι τα μποτάκια.
  • Με σακάκι - Τα αρβυλάκια σου μπορείς να τα φορέσεις και στο γραφείο χωρίς να δείχνει πολύ πρόχειρο καιc asual το ντύσιμο σου. Αρκεί να φορέσεις ένα λευκό μπλουζάκι, το μαύρο skinny παντελόνι σου και από πάνω ένα γκρι ή μαύρο σακάκι για να έχεις ένα κομψό ντύσιμο για την δουλειά σου.
  • Με mini φόρεμα - Αν δεν συνηθίζεις να φοράς φούστες αλλά φορέματα μπορείς να επιλέξεις ένα floral mini φόρεμα και να το συνδυάσεις με το μαύρο δερμάτινο μπουφάν σου και μποτάκια στο ίδιο χρώμα.
  • Με skinny jean παντελόνι - Το στενό τζιν παντελόνι σου μπορείς να το συνδυάσεις φορώντας ένα crop top και από πάνω ένα σακάκι για τις βραδινές σου εξόδους, βάζοντας το παντελόνι μέσα από τα μποτάκια σου, ή ακόμη και να γυρίσεις το ρεβέρ αν θέλεις ένα πιο καθημερινό ντύσιμο.
TAGS