Σε τιμή - έκπληξη στα Zara η φούστα που "κυνηγάνε" όλες οι γυναίκες

Τρέξε να την κάνεις δική σου και δε θα χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε τιμή - έκπληξη στα Zara η φούστα που

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα την απόλυτη φούστα που "κυνηγάνε" όλες οι γυναίκες προκειμένου να την προσθέσουν στην ντουλάπα τους, σε τιμή - έκπληξη.

Μαύρη, μίνι, δερμάτινη με κροκό επιφάνεια. Η φούστα αυτή αποτελεί ένα από τα πιο σικάτα κομμάτια που εντοπίσαμε στη νέα συλλογή των Zara και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που ήδη έχει ξεκινήσει να ξεπουλάει.

Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με τα ντυσίματά σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σου δώσει απαράμιλλο στιλ και φινέτσα. Μπορείς να την συνδυάσεις με τις ψηλές μπότες που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου, ή ακόμα με αυτά τα πανέμορφα τετράγωνα μποτάκια από τα Zara - δες τα εδώ.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Αυτή είναι η φούστα που κυνηγάνε όλες οι γυναίκες και βρίσκεται σε τιμή - έκπληξη

Zara δερμάτινη φούστα

Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της, καθώς η συγκεκριμένη φούστα κοστίζει μόλις 25,99€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού αποτελεί ένα κομμάτι που αγαπάνε όλες!

Για ένα πρωινό look φόρεσε τη με:

Ένα μαύρο αυστηρό ζιβάγκο, το oversized παλτό σου, οπακ καλσόν και φυσικά τις αγαπημένες σου μπότες ή τα αγαπημένα σου μποτάκια. Πρόκειται για μία ασφαλή λύση που αγαπάνε όλες οι γυναίκες.

Για ένα βραδινό look φόρεσε τη με:

Ένα hot κορμάκι από την ντουλάπα σου, καλσόν με στρας ή και σκέτο και φυσικά τα πιο ψηλά πέδιλα που έχεις στη συλλογή σου ή ακόμα και με τις μπότες σου που αποτελούν πάντα μία καλή επιλογή!

TAGS