Η δαντελωτή φούστα από τα H&M ξεπουλάει σαν "μανιακή

Το πιο ιδιαίτερο κομμάτι της σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η δαντελωτή φούστα από τα H&M ξεπουλάει σαν

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και εμείς σου βρήκαμε στη νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, την πιο υπέροχη και στιλάτη, μαύρη δαντελωτή φούστα, η οποία ξεπουλάει σαν «μανιακή» από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε στο online store.

Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί στις βραδινές σου εμφανίσεις και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το look σου.

Μπορείς να τη συνδυάσεις με ψηλές μπότες - δες εδώ το πιο hot ζευγάρι από τα H&M - ή ακόμα και με πέδιλα και καλσόν, ενώ αν θέλεις να τολμήσεις πρέπει να το βάλεις με sneakers.

H&M δαντελωτή φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα, κοστίζει 39,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού πρόκειται για ένα κομμάτι από τα απόλυτα trends της σεζόν.

Το πιο ρομαντικό φόρεμα της σεζόν βρίσκεται στα H&M

Αν θέλεις να δώσεις έναν πιο girly τόνο στην ντουλάπα σου, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσθέσεις στη συλλογή σου, το πιο girly φόρεμα της φετινής σεζόν, το οποίο βρίσκεται στα καταστήματα H&M και κάνει κανονική "θραύση"!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που πρέπει να έχει στην κατοχή της κάθε γυναίκα!

Θα σου προτείναμε να πάρεις το συγκεκριμένο φόρεμα, και να το συνδυάσεις με την πιο ξεχωριστή τσάντα της σεζόν που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M. Δες την εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό!

H&M φλοράλ φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό, πρόκειται να εξαντληθεί!

TAGS