Στα trends της νέας σεζόν το μπεζ φόρεμα από τα H&M

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα trends της νέας σεζόν το μπεζ φόρεμα από τα H&M

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο μπεζ φόρεμα της φετινής σεζόν, το οποίο μάλιστα βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία trend για φέτος. Μην το χάσεις και τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα ρούχο απλό και ταυτόχρονα στιλάτο, που να μπορεί να το φορέσει στις πρωινές της εμφανίσεις, στη δουλειά ή και σε καφέ με φίλες της.

Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή. Το μπεζ "safari" φόρεμα που βρήκαμε είναι το ιδανικό ρούχο για το φθινόπωρο.

Θα μπορούσες άνετα να το φορέσεις με την πιο hot μπότα της σεζόν και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Δες την εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M μπεζ φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε μαύρο και σε μπεζ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Κοστίζει 19,99€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί!

Safe ντύσιμο από H&M: Πρόσθεσε το Denim φόρεμα στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν

Τα denim ρούχα των H&M είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο safe ντύσιμο, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κάθε εποχή του χρόνου.

Το denim φόρεμα των H&M δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτή την περίοδο. Επιτέλους καιρός για λίγο περισσότερη άνεση! Μπορεί να μην είναι από τα πιο chick κομμάτια που μπορεί να κρύβει μια γυναικεία ντουλάπα, είναι όμως άνετα και με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε πιο stylish looks. Είναι βολικό, καθημερινό και σίγουρα ευκολοσυνδύαστο.

Αυτό είναι το φόρεμα των H&M και κοστίζει μόλις 29,99 €

denim πουκάμισο H&M

To must have φόρεμα θα το βρεις εδώ.

Μπορείς να το φορέσεις το πρωί με τα μποτάκια σου για να του προσφέρεις μια πιο ροκ νότα ή ακόμα και με τα αθλητικά σου παπούτσια για να δημιουργήσεις ένα πιο street look. Τα μποτάκια των H&M που σου προτείνουμε μπορείς να τα βρεις εδώ. Θες να παραμείνεις λαμπερή και συγχρόνως άνετη; Τότε σου έχουμε την λύση, καθώς αυτό το ζευγάρι είναι το ιδανικό για σένα.

TAGS