Έχουν πάθει εμμονή όλες οι γυναίκες με αυτή την κατάλευκη μπότα των Zara

Θα φορεθούν πολύ φέτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν πάθει εμμονή όλες οι γυναίκες με αυτή την κατάλευκη μπότα των Zara

Μπορεί το λευκό να είναι ένα δύσκολο χρώμα για να συνδυαστεί, παρόλο που ταιριάζει με όλα, ωστόσο ένα ζευγάρι μπότες από τα Zara ξεπουλάει σαν τρελό. Όλες οι γυναίκες έχουν πάθει εμμονή μαζί τους.

Είναι oversize μπότα με τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο με επένδυση. Τετραγωνισμένη μύτη - κάτι που είναι απόλυτο trend - ενώ έχει τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο πόδι κατά το περπάτημα.

Μπορεί να την φορέσεις αν θέλεις με ένα φόρεμα μίνι ή και το αγαπημένο σου στενό τζιν παντελόνι ή ακόμη και με μίνι στενή φούστα. Ενώ, παρακάτω θα δεις και ένα blazer πάλι από τα Zara με το οποίο μπορείς να τις φορέσεις.

Αυτές είναι οι κατάλευκες μπότες των Zara με τις οποίες έχουν πάθει όλες εμμονή

ΜΠΟΤΑ XL ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΤΑΚΟΥΝΙ - 69,95 €

Zara λευκές μπότες

Επίσης, ένα ψηλόμεσο, κομψό και άνετο υφασμάτινο παντελόνι από τα Zara μπορείς να φοράς από το γραφείο ως το βραδινό ποτό, αφού δεν είναι απλώς ένα must κομμάτι -είναι μία επένδυση για το προσωπικό σου στιλ.

Συνδύασε τις κατάλευκες μπότες σουτ από τα Zara με αυτό το απίστευτο blazer

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara διαθέτει συγκλονιστικά κομμάτια! Το Youweekly.gr ξεχώρισε ένα ριγέ μπλέιζερ που θα μπορούσε κανείς άνετα να το φανταστεί και στις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού.

Κοστίζει 49,95€ και είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει για κανένα λόγο από την γκαρνταρόμπα σου φέτος, τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα.

ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΡΙΓΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 8218/678
  • Μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Zara μπλέιζερ

Μπορείς να το κάνεις σετάκι με αυτή την απίστευτη τσάντα των Zara.

TAGS