Ξεχώρισε μέσα στο πλήθος με το πιο τέλειο παλτό των Zara

Είναι απλά... απίστευτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεχώρισε μέσα στο πλήθος με το πιο τέλειο παλτό των Zara

Μοναδικά παλτό θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara, αφού όπως είδαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα, η νέα συλλογή έχει βγει. Εμείς ωστόσο, σου βρήκαμε το πιο τέλειο για stylish εμφανίσεις, με το οποίο κιόλας σίγουρα θα ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Πρόκειται για το midi καρό παλτό σε πράσινο χρώμα που σίγουρα θα σε «σώσει» κιόλας από τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Έχει δυο μπροστινές τσέπες, ενώ κλείνει με κουμπιά.

Μπορεί να το συνδυάσεις άψογα με όλα σου τα ρούχα. Παντελόνι, φούστες, αλλά και φορέματα, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις και τέλειο layering.

Αυτό είναι το παλτό των Zara που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος

WOOL BLEND CHECK COAT - 49,95 €

Zara καρό παλτό

Από την άλλη, ξέχνα τα μπουφάν που ήξερες, με το κλασικό κόψιμο και μέγεθος! Τα oversized που μοιάζουν με κάπα είναι η νούμερα 1 τάση για φέτος τον χειμώνα και στα καταστήματα Zara ήδη ξεχώρισαν 2 τέτοια κομμάτια.

Το μάλλινο παλτό των Zara θα γίνει το αγαπημένο σου για όλο το χειμώνα

Σε όλα τα καταστήματα των Zara ένα μάλλινο παλτό κάνει χαμό σε πωλήσεις, αφού θα γίνει το αγαπημένο όλων των γυναικών για το χειμώνα.

Μπορεί να φορεθεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρες και να δημιουργηθούν απίστευτοι συνδυασμοί που σίγουρα θα τραβήξουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα παλτό και φέτος έχουν την τιμητική τους και πρέπει να βάλετε ένα στην ντουλάπα σας.

Πρόκειται για το κοντό παλτό με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά σε αντίθεση.

Επίσης στα Zara, θα βρεις σε συγκλονιστικά καλή τιμή αυτά τα 3 all day φορέματα.

Αυτό είναι το μάλλινο παλτό των Zara

ΠΑΛΤΟ OVERSIZED ΜΕ ΜΑΛΛΙ - 59,95 €

Zara μάλλινο παλτό

TAGS