Bershka: Με αυτό το blazer ανδρικού τύπου θα αλλάξεις όλο το στιλ σου

Μήπως ήρθε η ώρα για λίγη ανανέωση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Με αυτό το blazer ανδρικού τύπου θα αλλάξεις όλο το στιλ σου

Μήπως είσαι κοπέλα που της αρέσει το πιο casual look, αφού είναι πιο εύκολο στους συνδυασμούς, μιας και δεν χρειάζεται πολλά πολλά; Λοιπόν, θα σου προτείνω να το τολμήσεις και να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου, με ένα καταπληκτικό blazer ανδρικού τύπου, το οποίο σου βρήκα στα Bershka.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραμελήσουμε τον εαυτό μας και θα συνηθίσουμε στις πιτζάμες και στις φόρμες. Που ναι μεν είναι άνετες, ωστόσο, «εξαφανίζουν» λίγο την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα. Ειδικά, αν είμαστε κλεισμένες στο σπίτι με μαλλί κοτσίδα (να πετάνε και ανέμελες τρίχες) και εντελώς άβαφες.

Φόρεσε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σου, το blazer που σου προτείνω και θα σε βοηθήσω να συνδυάσεις, στείλε το 6 στο 13033 και περπάτησε λίγο στην παραλία ή στο κέντρο.

Όσον αφορά, λοιπόν, το blazer, είναι ανδρικού τύπου -δηλαδή λίγο πιο αυστηρό- και σε χακί χρώμα, ενώ βγαίνει και στο χρώμα της άμμου και θα το βρεις στα Bershka.

Μπορεί να το συνδυάσεις άνετα με το αγαπημένο σου τζιν, ειδικά αν είναι τζιν ανοιχτόχρωμο, με ένα ζιβάγκο σε λευκό ή και μπεζ ανοιχτό χρώμα σε στενή, ιδανικά, γραμμή. Ένα ζευγάρι sneakers λευκά, ένα παλτό ή γουνάκι επίσης ανοιχτόχρωμο και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις.

Εννοείται βέβαια, πως μπορείς εσύ να το συνδυάσεις με ό,τι θελήσεις!

Στα Bershka, βέβαια, θα βρεις και μοναδικά μποτάκια που είναι και hot τάσεις για φέτος. Είναι ιδανικά για κάθε ημέρα.

Αυτό είναι το blazer ανδρικού τύπου από τα Bershka

Βρες το εδώ

Bershka blazer ανδρικού τύπου

TAGS