Το πιο fashion wide leg τζιν παντελόνι ήρθε στα Stradivarius

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Το πιο fashion wide leg τζιν παντελόνι ήρθε στα Stradivarius

Σιγά σιγά, έρχεται η άνοιξη και όλοι θέλουμε στην ντουλάπα μας ένα βολικό και ευκολοφόρετο τζίν παντελόνι για τις βόλτες μας. Τα Stradivarius φρόντισαν για αυτό.

Τα wide leg jeans είναι η απόλυτη τάση των γυναικείων jeans. Ενώ έχουν φαρδιά γραμμή στα πόδια, η μέση αναδεικνύεται κατάλληλα και δημιουργούνται ωραίες γεωμετρίες στη σιλουέτα σου.

Θα βρεις μακριά wide leg jeans σαν παντελόνες, τζιν έως τον αστράγαλο αλλά και πιο κοντά wide leg jeans σε στυλ ζιπ κιλότ!

Εμείς επιλέξαμε το συγκεκριμένο τζιν από το Stradivarius το οποίο θα το βρεις στην τιμή των 25,99 ευρώ. Τρέξε να το αγοράσεις όπως και αυτό το κοντό καρό σακάκι που είναι εξίσου σε τρομερή προσφορά!

παντελόνι wide leg stradivarius

παντελόνι wide leg

Σε συγκλονιστική τιμή αυτό το δερμάτινο παντελόνι από τα Stradivarius

Εκπτώσεις σοκ έχουν βάλει για ακόμη μια φορά τα Stradivarius, με ένα συγκεκριμένο δερμάτινο παντελόνι να έχει κάνει πάταγο!

  • Παντελόνι paperbag με εφέ δέρματος
  • Ζώνη στην μέση
  • Φαρδιά γραμμή

Η τιμή του είναι απλά απίθανη, καθώς από 29.99 αρχική τιμή μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99 ευρώ! Είναι διαθέσιμο σε 7 νούμερα αλλά έχουν απομείνει λίγα κομμάτια.

παντελόνι δερμάντινο

Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι με αυτήν την τέλεια μαύρη γούνινη τσάντα από τα Stradivarius

Αν είσαι λάτρης της τσάντας, τα Stradivarius λανσάρουν συνεχώς καινούργιες και η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Εμείς με μια γρήγορη ματιά βρήκαμε την καλύτερη αλλά και την πιο οικονομική.

Η συγκεκριμένη είναι απλά «στολίδι» καθώς είναι μικρή, γούνινη και κατάμαυρη με μια έντονη ασημί αλυσίδα.

Μπορείς να την φορέσεις όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και να την συνδυάσεις με όλα σου τα outfit. Είναι άνετη καθώς φοριέται και χιαστί.

τσάντα γούνινη