Ουρές στα Zara! -30% το ζεβρέ φόρεμα που έχει προκαλέσει πανικό

Είναι το απόλυτο trend!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ουρές στα Zara! -30% το ζεβρέ φόρεμα που έχει προκαλέσει πανικό

Το ζεβρέ print έχουμε δει να κυριαρχεί σε πολλές βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων, αλλά και να υπάρχει σε διάφορα στιλ στα ιντερνετικά μαγαζιά. Τον μεγαλύτερο πάταγο ωστόσο κάνει σε φορέματα αλλά και ιδιαίτερα στα παντελόνια. Το εν λόγω print, εκτός του ότι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα, δίνει στιλ στην εμφάνιση σου χωρίς να κάνεις πολλά.

Στα Zara λοιπόν, σου βρήκα την καλύτερη ευκαιρία για να το αγοράσεις, αφού στο sites τους, έχουν βάλει σε έκπτωση το φόρεμα με γιακά σε στιλ πουκαμίσου, με v ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Το print του μάλιστα, είναι ακαταμάχητο.

Μπορεί να έχει μακρύ μανίκι, ωστόσο φοριέται άνετα και τώρα το καλοκαίρι σε μια βραδινή βόλτα στο νησί που κάνεις τις διακοπές σου, αφού την ψύχρα του την έχει δίπλα από τη θάλασσα.

Αυτό είναι το ζεβρέ φόρεμα των Zara που έχει -30% έκπτωση

Μπορεί η αρχική του τιμή να ήταν στα 29,95 ευρώ, ωστόσο πλέον μπορείς να το αγοράσεις μόνο 19,99 ευρώ.

Zara -30% το ζεβρέ φόρεμα

Πως να συνδυάσεις το ζεβρέ φόρεμα σου από τα Zara

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στιλ παπουτσιού από γόβες και μπότες μέχρι αθλητικά ανάλογα με τη περίσταση. Προτιμήστε να συνδυάσετε το ζεβρέ φόρεμά σας με αξεσουάρ σε χρώματα βγαλμένα μέσα από το μοτίβο δηλαδή μαύρα και λευκά (εάν επιλέξετε την κλασσική εκδοχή). Εάν πάλι ανήκετε στις πιο τολμηρές δοκιμάστε bold χρώματα όπως φουξ, πράσινο και κόκκινο για εκκεντρικές αντιθέσεις.

Μιας και σας παρουσιάσαμε το πιο hot print του καλοκαιριού που θα βρείτε στα Zara, ήρθε η ώρα να σας προτείνουμε και κάποια όμορφα φορέματα για όλες τις ώρες του καλοκαιριού γιατί... τι είναι το καλοκαίρι στην τελική; Ένα μαγιό, ένα φόρεμα και μια καλή παρέα.