Το κασκόλ - μαντήλι που έχει εξαφανιστεί από τις κρεμάστρες των Zara! Σε κρατάει ζεστή το χειμώνα

Το φοράνε όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το κασκόλ - μαντήλι που έχει εξαφανιστεί από τις κρεμάστρες των Zara! Σε κρατάει ζεστή το χειμώνα

Φέτος πολύ της μόδας είναι τα κασκόλ που μοιάζουν με μαντήλι. Πολλές γυναίκες έχουμε δει να τα φοράνε ακόμη και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, καθώς ανάλογα το ύφασμα και το χρώμα μπορεί να δώσει έναν πιο σικάτο αέρα στην εμφάνιση σου.

Στα Zara λοιπόν μπορείς να τα βρεις σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Εμείς θα σου προτείναμε το καρό κασκόλ - μαντήλι με απαλή υφή και με ξέφτια στο τελείωμα.

Να σημειώσουμε πως στην εταιρία χρησιμοποιούν την ετικέτα Join Life για ενδύματα που παράγονται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων μας.

Αυτό είναι το κασκόλ - μαντήλι των Zara

  • 22,95 EUR
  • Χρώμα ΜΟΝΑΔΙΚΟ | 3739/261

Μπορείς να φορέσεις το μαντήλι από το πρωί έως και το βράδυ πάνω από το παλτό ή το δερμάτινο μπουφάν σου - ακόμη σε αυτό το απίστευτο blazer. Θα σε κρατάει ζεστή όλη την ώρα, ενώ ανάλογα με το look σου θα έχει φτιάξει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

κασκόλ - μαντίλι Zara

40% κάτω το πιο must κόκκινο παλτό του Zara

Όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει, οι εκπτώσεις στα Zara είναι τουλάχιστον συγκλονιστικές (δείτε εδώ αναλυτικά) και έτσι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη χειμερινή συλλογή σας με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς η έκπτωση ισχύει για σήμερα που είναι και μέρα Black Friday!

  • ΜΕΣΑΤΟ ΠΑΛΤΟ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙ
  • ΓΙΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ. ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ ΠΙΣΩ.
  • ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • Τιμή: 59,97€ (με την έκπτωση)

Zara κόκκινο παλτό

TAGS