Ξεπουλάει στο λεπτό - Το αμάνικο μπουφάν των Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι trend για φέτος την Άνοιξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό - Το αμάνικο μπουφάν των Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Ένα από τα trend που έχουν επιστρέψει από τα παλιά είναι τα αμάνικα μπουφάν που κάποτε φορούσαμε πάνω από τα φούτερ μας. Όπως έχουμε παρατηρήσει όλο και περισσότερα καταστήματα ένδυσης τα έχουν στις νέες συλλογές τους και είναι σίγουρα το κατάλληλο πανωφόρι για την Άνοιξη. Και τα Zara λοιπόν αποφάσισαν να τα κυκλοφορήσουν!

Μετά από το δερμάτινο τζάκετ που ξεπουλάει, σίγουρα θα εξαφανιστεί από τις κρεμάστρες και αυτό. Πρόκειται για το καπιτονέ γιλέκο με όρθιο γιακά και κουκούλα ρυθμιζόμενη με κορδόνια. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κάτω μέρος ρυθμιζόμενο με ελαστικά κορδόνια και κλείνει μπροστά με φερμουάρ.

Σίγουρα είναι πιο σπορ μπουφάν, όμως μπορεί να συνδυαστεί τέλει. Με φούτερ από μέσα και φόρμα, ακόμη και με πουκάμισο όπως θα δείτε παρακάτω

Αυτό είναι το καπιτονέ γιλέκο των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 3427/707
  • 29,95 EUR

Zara υδροαπωθητικό καπιτονέ γιλέκο

Zara αμάνικο μπουφάν

Συνδύασε το αμάνικο μπουφάν πάνω από αυτό το πουκάμισο σακάκι που είναι τέλειο

Τα πανωφόρια ειδικά τώρα στα κρύα έχουν την τιμητική τους. Δεν φτάνει μόνο το μπουφάν και μια μπλούζα για να ζεσταθούμε και πολλές φορές έχει τύχει ενδιάμεσα να φορέσουμε μια ζακέτα ή ένα πιο λεπτό τζάκετ. Στα Zara ωστόσο, σου βρήκαμε το κατάλληλο πανωφόρι για να σου δώσει εκτός από ζεστασιά, αλλά και στιλ!

Πρόκειται για το πουκάμισο - σακάκι με γιακά και μακρύ μανίκι. Διαθέτει μπροστινές τσέπες patch, αλλά και ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείνει μπροστά με κουμπιά.

Μπορεί άνετα με τους κατάλληλους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ. Για πιο καθημερινό, εκτός από το τζιν που θα δεις παρακάτω μπορείς να το συνδυάσεις και με αυτή την απίστευτη φούστα - σορτσάκι για περισσότερο styling!

Αν όμως θα το ήθελες για κάτι πιο βραδινό, μπορείς να το φορέσεις κλειστό με μια ζώνη στη μέση και από κάτω ένα κοντό σορτσάκι με μαύρο καλσόν και μποτάκια.

  • ΧΑΚΙ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΕΚΌ - ΡΟΖ- ΜΠΛΕ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ | 8372/024
  • 29,95 EUR-45%15,99 EUR

Κοτλέ σακάκι πουκάμισο Zara

Zara σακάκι πουκάμισο

TAGS