Ο τρόπος για να έχεις ένα πιο κομψό all day look είναι ένας - Αυτό είναι το ύφασμα που πρέπει να επιλέξεις σε φόρεμα και set

Τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ο τρόπος για να έχεις ένα πιο κομψό all day look είναι ένας - Αυτό είναι το ύφασμα που πρέπει να επιλέξεις σε φόρεμα και set

Ο τρόπος λοιπόν για να έχεις ένα πιο κομψό all day look είναι ένας... και είναι πολύ απλός. Η απάντηση είναι πλισέ ύφασμα. Με την επιλογή πλισέ ρούχων αναβαθμίζεται αμέσως η εικόνα σου σε πιο chic. Τώρα θα με ρωτήσεις "Και τι ακριβώς να αγοράσω;". Θα σου πω παρακάτω αναλυτικά.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Αυτά τα πλισέ ρούχα θα επιλέξεις

Δεν υπάρχει κάτι πιο elegant από την επιλογή ενός πλισέ set, το οποίο να απαρτίζεται από πουκάμισο ή μπλούζα και άνετο παντελόνι, όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω. Τα pastel χρώματα και οι oversized γραμμές θα σε βολέψουν όλες τις ώρες τις ημέρας.

Πλισέ sets

Τα midi, αέρινα πλισέ φορέματα είναι η απάντηση στην ερώτηση "Και τι να φορέσω τώρα;", καθώς ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν πάρα πολλά στην αγορά και είμαι σίγουρη πως θα είσαι η πιο κομψή.

Πλισέ φορέματα

Τα see through και τα σατέν υφάσματα αγαπάνε το πλισέ. Επίλεξε ένα από τα δύο για μία πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Πλισέ