Διάτρητα υφάσματα και κεντήματα - Αυτά φόρεσε και η Τάμτα και έχουμε να σου προτείνουμε 3 κομμάτια που θα λατρέψεις από 17,99 ευρώ

Από το Mango και το Zara

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Διάτρητα υφάσματα και κεντήματα - Αυτά φόρεσε και η Τάμτα και έχουμε να σου προτείνουμε 3 κομμάτια που θα λατρέψεις από 17,99 ευρώ

Η Τάμτα, μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, είναι πολύ ενεργή στα social media και μας δείχνει τα υπέροχα look της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν λίγες ώρες ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες φοράει ένα υπέροχο λευκό set, το οποίο απαρτίζεται από μακρυμάνικο crop top, μακρύ παντελόνι και έχουν διάτρητο ύφασμα από κεντήματα. Θα τις δεις παρακάτω.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Τάμτα

Σου έχω βρει πολύ οικονομικά κομμάτια από το Zara και το Mango στο ίδιο ύφος με το set της εκρηκτικής τραγουδίστριας.

Δες εδώ μία ακόμη πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση της Τάμτα, με κίτρινα φρύδια, γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

3 κομμάτια με κεντήματα που θα λατρέψεις

Το φόρεμα/πουκάμισο που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι από το Zara και πρόκειται για ένα must have κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στη συλλογή σου, καθώς θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Κοστίζει 49,95 € (κωδικός: 3663/914).

Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα πουκάμισο από το Zara, το οποίο είναι διάτρητο σε όλο το μήκος του, με μανίκι 2/4. Η τιμή του ανέρχεται στα 25,95 € μόνο (κωδικός: 8741/056).

Τέλος, έχω να σου προτείνω ένα ακόμη πουκάμισο από το Mango, το οποίο είναι πιο μακρύ, με μακρύ μανίκι και έχει κέντημα μόνο στο τελείωμα της μίας πλευράς του, στο ένα μανίκι του και στην τσέπη στο στήθος. Πολύ ιδιαίτερο και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Βρίσκεται στα 17,99 € (δες το εδώ).

Ρούχα Zara και Mango