Η τάση που μίσησες στο παρελθόν, τώρα είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου - 4 προτάσεις για να είσαι η πιο στιλάτη

Επίλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια και τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Η τάση που μίσησες στο παρελθόν, τώρα είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου - 4 προτάσεις για να είσαι η πιο στιλάτη

Οι τάσεις στη μόδα επαναλαμβάνονται, μισιούνται και αγαπιούνται. Κάθε φορά όμως επανέρχονται δυναμικά στην αγορά με έναν διαφορετικό, πιο σύγχρονο τρόπο. Το big trend του φετινού φθινοπώρου λοιπόν, είναι οι μπαλαρίνες. Σίγουρα θα τις έχεις φορέσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου... ακόμη και στην παρέλαση του σχολείου.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ άνετο και chic παπούτσι, καθώς έχει πολύ χαμηλό ή καθόλου τακούνι και δε λείπει από τη συλλογή καμίας Γαλλίδας. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν κάνει την αρχή με διάφορα σχέδια και χρώματα. Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, θα αρχίσεις να παρατηρείς όλο και περισσότερα ζευγάρια μπαλαρίνες στα ράφια τον καταστημάτων.

Μπορείς να τις συνδυάσεις σε ένα all-day look, σε casual εμφανίσεις ή ακόμη και με τα φαρδιά σου παντελόνια.

Παρακάτω θα δεις μερικά looks με μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες

Δε θα σε αφήσω έτσι... Σου έχω βρει μερικά σχέδια από την εταιρία Καλογήρου, Haralas και Envie Shoes, τα οποία δε θα αποχωριστείς όλο το φθινόπωρο.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

4 ζευγάρια μπαλαρίνες για να είσαι το απόλυτο fashion icon

Το πρώτο ζευγάρι που βλέπεις είναι σε μεταλλιζέ, ασημί χρώμα με φιόγκο, από την εταιρία Salvatore Ferragamo (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Το δεύτερο ζευγάρι είναι λευκές μπαλαρίνες, με μαύρη λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος και ανοιχτό στο πίσω μέρος, από την εταιρία Envie Shoes (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

To τρίτο ζευγάρι θα σε βολέψει περισσότερο από όλα, καθώς ταιριάζει με τα περισσότερα looks σου, αφού είναι σε μαύρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες από την εταιρία Capodarte (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Τέλος, ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια είναι το τέταρτο ζευγάρι, σε λευκό, με χρυσή αλυσίδα μπροστά από την εταιρία TOD's (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Μπαλαρίνες