Αυτά τα 2 sneakers είναι η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια φέτος - Αγόρασε τα πριν τα πάρουν όλοι

Τα φοράνε όλες οι fashionistas

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @ariana.reyna
Instagram - @ariana.reyna

Εάν είσαι σε αναζήτηση των νέων σου παπουτσιών, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σήμερα θα σου πω ποια είναι αυτά που θα κάνουν θραύση τη νέα σεζόν και τα φοράνε ήδη όλες οι fashionistas του εξωτερικού, δημιουργώντας το τέλειο street style look. Τα sneakers παίρνουν τη θέση των καλοκαιρινών παπουτσιών, γι' αυτό αγόρασε τα πρώτη, πριν τα πάρουν όλοι.

2 sneakers που θα λατρέψεις

New Balance 550

Θυμίζουν αρκετά με τα Nike Air Force 1 και τα Nike Dunk Low, τα οποία ήταν τα προηγούμενα χρόνια μεγάλη τάση. Τα New Balance 550, είναι τώρα το μεγαλύτερο trend στα παπούτσια, καθώς επίσης και άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρίας, όπως τα 530 και τα 327. Τα συγκεκριμένα είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά χρώματα. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου.

New Balance 550 sneakers
Instagram - @theba_sics, @ariana.reyna

Δες εδώ 4 τρόπους να τα συνδυάσεις, σύμφωνα με τα τελευταία fashion trends.

Adidas Samba

Στη συνέχεια έχουμε τα Adidas Samba, τα οποία σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου στο Instagram, εάν ακολουθείς fashion influencers. Και αυτά είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά χρώματα, όπως το λευκό και το μαύρο, για το τέλειο casual look και το μπλε, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το ροζ και το κόκκινο για τις πιο τολμηρές.

Adidas Samba sneakers
Instagram - @camillecharriere, @lucywilliams02