Denim on Denim: Η Emily Ratajkowski και η Eugénie Trochu, ακολούθησαν την πιο φθινοπωρινή τάση, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Μπορείς να το δημιουγήσεις και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @eugenietrochu
Instagram - @eugenietrochu

Στο συγκλονιστικό fashion show του οίκου μόδας, Loewe για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2023 (δες εδώ το λουλούδι που πρωταγωνίστησε και τα ρούχα που έμοιαζαν με έργα τέχνης), στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski, καθώς και η Eugénie Trochu.

Η Eugénie Trochu, σε περίπτωση που δε την γνωρίζεις, είναι η υπεύθυνη εκδοτικού περιεχομένου του περιοδικού Vogue Paris, στο οποίο εργάζεται για περισσότερα από 10 χρόνια. Κατάγεται από τη Νορμανδία, αλλά ζει στο Παρίσι της Γαλλίας. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν.

Οι εμφανίσεις τους στο fashion show του οίκου Loewe

Εμφανίστηκαν και οι δύο με total denim looks, το οποίο είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου. Πιο συγκεκριμένα η Emily ή αλλιώς Emrata, επέλεξε oversized κομμάτια. Ένα ιδιαίτερο jacket και ένα baggy τζιν είναι αρκετά, για να κάνει το πιο trendy και cool look.

Η Eugénie από την άλλη, φόρεσε ένα denim φόρεμα, σε δύο μπλε αποχρώσεις, με ζώνη και γιακά.

Τα εν λόγω κομμάτια μπορείς να τα βρεις σε πάρα πολλά μαγαζιά. Δες εδώ τα πιο τέλεια στο Zara από 29,95 €, που σου πρότεινα πρόσφατα.

Emily Ratajkowski και Eugénie Trochu
Instagram - @eugenietrochu