Πολύχρωμα πλεκτά: Η πιο cool τάση του φθινοπώρου είναι εδώ - Πως τα συνδυάζουν οι fashionistas

Εσύ ακόμη να το αγοράσεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @emilisindlev
Instagram - @emilisindlev

Μία πανδαισία χρωμάτων θα δούμε φέτος το χειμώνα! Mε τα πολύχρωμα πλεκτά και τα chunky κασκόλ να είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας, οι κρύες μέρες θα μας βρουν στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Μετά από ένα πολύχρωμο καλοκαίρι, στους ίδιους τόνους ακολουθεί και ο χειμώνας. Ίσως αυτή είναι μία πνοή αισιοδοξίας που εκφράζεται μέσω της μόδας, μετά τα δύσκολα δύο χρόνια του πανδημίας.

Προσωπικά αυτά τα cozy πουλοβεράκια μου φτιάχνουν τη διάθεση. Πάμε να δούμε πως τα φοράνε ήδη, μερικές από τις πιο γνωστές fashionistas του Instagram.

Η πιο cool τάση του φθινοπώρου

Ο οίκος Miu Miu, έχει τα πιο trendy πλεκτά για όλα τα γούστα. Οι fashion enthusiasts αγαπούν να τα συνδυάζουν με μπαλαρίνες (δες εδώ πως αλλιώς τις συνδυάζουν όλα τα διάσημα μοντέλα), μποτάκια και puffy μπουφάν.

Πολύχρωμα πλεκτά
Instagram - @emilisindlev, @karodall

Το πορτοκαλί είναι πολύ μεγάλη τάση και το πιο τέλειο χρώμα να το συνδυάσεις, ώστε να κάνεις το τέλειο color blocking είναι το ανοιχτό ροζ ή το λιλά.

Πολύχρωμα πλεκτά
Instagram - @karodall, @emilisindlev

Το φθινόπωρο θα φορέσεις τα πλεκτά με φούστα, είτε mini, είτε μία denim midi, η οποία είναι πολύ μεγάλη τάση. Τα mules και τα clogs είναι οι πρωταγωνιστές στα παπούτσια αυτή τη σεζόν... τόλμησε τα και εσύ!

Πολύχρωμα πλεκτά
Instagram - @emilisindlev, @weworewhat