Winter Basics: 5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το 2023

Τόλμησε τες και εσύ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram - @ benjaminkwanphoto
Instagram - @ benjaminkwanphoto

Ανοίγει ένας κύκλος και κλείνει, κάνοντας χώρο για µια φρέσκια αρχή! Όπως στη ζωή, έτσι και στη µόδα, οι εποχές αλλάζουν και η ντουλάπα µας έχει ανάγκη από καινούργια κοµµάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόµπα µας και θα γίνουν απαραίτητα.

Winter Basics

Φέτος τον χειµώνα, λοιπόν, πρόσθεσε στη fashion list σου 5 βασικά αντιµείµενα του πόθου, που θα βλέπεις από εδώ και πέρα σε βιτρίνες, περιοδικά, εκποµπές και προσάρµοσέ τα στο δικό σου στυλ, δηµιουργώντας looks που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου. Κάνε focus στις προτάσεις µας αλλά βάλε τη δική σου πινελιά στις εµφανίσεις σου... Είναι πάντα η πιο safe και stylish επιλογή!

White costume

Το χειµωνιάτικο λευκό λειτουργεί υπέρ σου µε κάθε τρόπο. Είναι διαχρονική επιλογή, ενώ ταυτόχρονα θα τονίσει την έµφυτη κοµψότητα που διαθέτεις. Μάλιστα, εάν φορέσεις ένα κοστούµι σε αυτό το χρώµα θα γίνεις εύκολα η queen του street style.

Winter Basics

Leather dress

Aριστοκρατικό κοµµάτι σε κάθε περίπτωση είτε επιλέξεις ένα κλασικό δερµάτινο φόρεµα είτε ένα µε πιο µοντέρνο σχέδιο. Πόνταρε σε γήινους τόνους και απόφυγε τα µίνι bodycon, επιλέγοντας πιο loose φορέµατα, για ένα υπέρκοµψο αποτέλεσµα. Σε κάθε περίπτωση δηµιούργησε σιλουέτα, δένοντας µια ζώνη στη µέση.

Winter Basics

It-bag

Μια τσάντα θα κάνει φέτος τη διαφορά στα χειµωνιάτικα looks σου. Τι σηµαίνει αυτό; Βάλε χρώµα, επίλεξε ιδιαίτερα σχέδια και άφησέ τα να κάνουν (εύκολα) fashion statement στην εµφάνισή σου. Προτίµησε φωτεινά χρώµατα και απόφυγε τις ογκώδεις προτάσεις, αφού η it-bag του χειµώνα θα λειτουργήσει σαν κόσµηµα στον ώµο σου!

Winter Basics

Sloutchy boots

Μπότες µέχρι το γόνατο, µε µπόλικες σούρες και λεπτό ή πιο χοντρό τακούνι, ανάλογα µε το outfit που θα φορέσεις. Σε λευκό ή µαύρο, θα ταιριάξουν µε όλα σου τα σύνολα, ενώ θα κάνεις την πιο... στυλάτη ανατροπή επιλέγοντας bold αποχρώσεις (aka φούξια, πράσινο ή κίτρινο).

Winter Basics

The gloves

Είσαι δεν είσαι fan, φέτος γάντια θα φορέσεις! Ανεξάρτητα από το στυλ σου (είτε είσαι µοντέρνο κορίτσι είτε πιο κλασικό ή ακόµα και ρετρό), θα βρεις το ζευγάρι που σου ταιριάζει. Να θυµάσαι ότι για µια πιο extreme εµφάνιση, τα µακριά γάντια είναι σούπερ τάση! Φυσικά, µιλάµε πάντα για δερµάτινα.

Winter Basics