Αυτά τα jeans είναι στη μόδα τώρα - 3 stylish τρόποι να τα συνδυάσεις

Όπως τα φοράνε οι fashionistas του εξωτερικού

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @missjamiefirth
Instagram - @missjamiefirth

Τα jeans είναι τα must haves του φθινοπώρου. Ξέρεις όμως ποια είναι στα top trends αυτή τη περίοδο; Εδώ είμαι εγώ για να σου λύσω τις απορίες και να να σου πως θα τα συνδυάσεις.

Για αρχή πρέπει να ξεχάσεις τα στενά παντελόνια γενικά. Όσον αφορά τα jeans, θα επιλέξεις φαρδιές ή ίσιες γραμμές. Ακόμη, τα cargo και τα χαμηλοκάβα είναι δύο από τις επικρατέστερες τάσεις. Παρακάτω θα δεις τους πιο ανανεωμένους τρόπους να τα συνδυάσεις, σύμφωνα με τις τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα (δες εδώ τις επικρατέστερες μέχρι στιγμής).

3 stylish τρόποι να συνδυάσεις τα jeans σου

Τα πανωφόρια που θα φοράς όλο το χειμώνα είναι τα bomber jackets, τα οποία θα δεις στην αριστερή εικόνα και τα aviator jackets, τα οποία θα δεις στη δεξιά. Και τα δύο ταιριάζουν τέλεια με jeans και με λευκά sneakers.

Πρόσφατα σου πρότεινα ένα τέλειο bomber jacket με πούλιες από το Zara, με 59,95 €, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του οίκου Prada και αγγίζει τα 10.000 € (δες το εδώ).

Jeans
Instagram - @missjamiefirth, @clairerose

Στη συνέχεια, ένας πολύ stylish και ανανεωμένος τρόπος να συνδυάσεις τα baggy jeans σου είναι με πουκάμισο και κορσέ, όπως θα δεις παρακάτω.

Jeans
Instagram - @mikialamode

Τέλος, με ένα denim on denim look, δε θα είσαι ποτέ out of fashion, ιδίως εάν συνδυάσεις διαφορετικά jean υφάσματα.

Cargo jeans
Instagram - @ninasandbech