Zara: Τα μποτάκια που φοράνε όλες φέτος μόνο με 15,99 ευρώ - Βγαίνουν σε 2 χρώματα

Εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
www.zara.com
www.zara.com

Εκπτώσεις ξεκίνησαν στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara και από την Δευτέρα 9/1 έως και 28 Φεβρουαρίου. θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα. Επίσης, την πρώτη Κυριακή μάλιστα των εκπτώσεων στις 15 Ιανουαρίου θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11:00 έως 20:00.

Εγώ λοιπόν έκαναν έρευνα αγοράς για εσένα! Ανάμεσα στα πολύ οικονομικά και σικάτα κομμάτια που θα βρεις, υπάρχει ένα μποτάκι που το τελευταίο διάστημα το βλέπουμε να το φοράνε όλες, ακόμη και οι influencers. Μπορεί να φορεθεί για φαγητό, χαλαρό ποτό με τις κολλητές (αν είσαι ειδικά Θεσσαλονικιά), ενώ είναι τέλεια για ποτό.

Συνδυάζονται τέλεια με ένα τζιν παντελόνι και ένα τοπ, μινί φούστα (και θα δείχνουν τέλεια τα πόδια σου), αλλά και με ένα μίντι φόρεμα ή και φούστα. Ακόμη και με αυτό το συγκλονιστικό μοβ κοστούμι που είναι τέρμα στιλάτο.

Αυτό είναι το μποτάκι των Zara

Πρόκειται για το μποτάκι που είναι φτιαγμένο από ελαστικό υλικό και διαθέτει εφαρμοστή φιάπα και τετραγωνισμένη μύτη. Κλείνει με φερμουάρ στο πλάι ενώ το ύψος του τακουνιού είναι είναι 10,8 cm.

Επίσης, ο πάτος είναι συνθετικός εύκαμπτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • 3128/010
  • Από 19,95 μόνο με 15,99

Zara μπότες

Zara μαύρα μποτάκια

Με τι να συνδυάσεις τα μαύρα μποτάκια

  • Φαρδύ μπλέιζερ από ύφασμα με μείγμα από βισκόζη. Γιακάς με πέτα και μακριά μανίκια. Τσέπες με καπάκι μπροστά και με ρέλι στο στήθος. Φόδρα σε αντίθεση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπί.
  • Ψηλόμεσο παντελόνι με θηλιές στη μέση. Λεπτομέρεια με έντονα ασορτί γαζιά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.
  • Έντονο κόκκινο χρώμα
  • Τιμή μπλέιζερ: 35,99 € (αντί 59,95 €), τιμή παντελονιού: 17,99 € (αντί 29,95 €)
  • Κωδικός μπλέιζερ: 2761/245, κωδικός παντελονιού: 2761/253

Zara κουστούμι

TAGS