Έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλές γυναίκες - Η πιο εκκεντρική τσάντα των Zara κοστίζει 35,95 ευρώ και ξεπουλάει

Εσύ θα την κρατούσες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλές γυναίκες - Η πιο εκκεντρική τσάντα των Zara κοστίζει 35,95 ευρώ και ξεπουλάει

Τα Zara εκπλήσσουν με κάθε νέα τους κολεξιόν. Πρόσφατα για παράδειγμα παρουσίασαν τις νέες τσάντες τους οι οποίες έχουν κάνει πάταγο. Πρόκειται για τις denim τσάντες που θα κρατηθούν πολύ την Άνοιξη, καθώς είναι πολύ στιλάτες, εντυπωσιακές και σίγουρα ταιριάζουν με πολλά.

Ανάμεσα στις τσάντες που έχει η εν λόγω συλλογή, μια συγκεκριμένη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ορισμένες γυναίκες έχουν ξετρελαθεί μαζί της, ενώ άλλες δεν μπορούν να την βλέπουν αφού είναι πολύ εκκεντρική.

Αυτή είναι μια από τις πιο εκκεντρικές τσάντες των Zara

Πρόκειται για το σαντάκι box τύπου βαλιτσάκι. Μπορεί να κρατηθεί τόσο από την χειρολαβή όσο και από το αφαιρούμενο αλυσιδάκι που διαθέτει. Έχει φόδρα στο εσωτερικό και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα.

Σίγουρα δεν μπορούν να την υποστηρίξουν αρκετές γυναίκες, ωστόσο ταιριάζει τέλεια με ένα total τζιν σύνολο ακόμη και με total black για να κάνει την αντίθεση.

Βγαίνει επίσης και σε μαύρη τύπου leather!

Δείτε επίσης: Χωράει μέσα όλα όσα χρειάζεσαι - Η πιο hot καθημερινή τσάντα τώρα μόνο με 12,99 ευρώ

  • 35,95 EUR - 6037/110

Zara τζιν τσάντα

Zara τσάντα βαλιτσάκι

Τσάντες ZARA

Σε μαύρη μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με αυτά τα 3 φορέματα

Τρεις επιλογές για όλα τα γούστα, το ένα καλύτερο από το άλλο. Η πρώτη επιλογή είναι ένα σκούρο animal print λεοπάρ, μέχρι το γόνατο και στην μέση δένει με ζώνη για να αναδείξει τις καμπύλες του κάθε σωματότυπου και κοστίζει μόνο 39,95!

undefined

  • Κωδικός: 9878/051
  • Τιμή: 39,95
  • Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο και Καφέ

Η δεύτερη επιλογή που σας έχουμε είναι ένα κίτρινο (μην το φοβάστε το χρώμα, καλοκαίρι έρχεται) και βαμβακερό μίντι φόρεμα ΠΟΠΛΙΝΑ, που έχει γιακά και μακριά μανίκια. Στο τελείωμα στο κάτω μέρος έχει βολάν και έχει κουμπιά στην μπροστινή πλευρά.

undefined

  • Κωδικός: 2183/044
  • Τιμή: 19,99
  • Διαθεσιμότητα χρωμάτων: Μουσταρδί/κίτρινο

Και τέλος, η τρίτη επιλογή για σήμερα είναι ένα κοντό μαύρο - άσπρο, μίντι πουά φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη σε ριχτή γραμμή. Έχει μια επτομέρεια με κόμπο μπροστά και κλείνει στην πλάτη με κρυφό φερμουάρ στη ραφή και κουμπί.

undefined

  • Κωδικός: 9878/080
  • Τιμή: 29,95
  • Διαθεσιμότητα χρωμάτων: Μαύρο & Λευκό
TAGS