Είναι πολύ άνετο, βγαίνει σε 2 χρώματα και κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ - Το παντελόνι των Zara που ξετρελαίνει τις γυναίκες

Είναι πολύ της μόδας φέτος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Φέτος είναι πολύ της μόδας τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια σε φαρδιά και άνετη γραμμή. Μάλιστα, θα γίνουν τα αγαπημένα σου την καλοκαιρινή περίοδο στην παραλία, φορώντας από μέσα το μαγιό σου και πηγαίνοντας να διασκεδάσεις σε beach bar.

Βέβαια, μπορούν να φορεθούν πολύ ωραία και στις εξόδους σου, ακόμη και τις βραδινές, αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Το εν λόγω παντελόνι λοιπόν, βρήκαμε στην συλλογή των Zara και από 25,95 ευρώ η τιμή του έχει πέσει μόλις στα 15,99 ευρώ.

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

Δείτε επίσης: Είναι μικρή, χωράει τα πάντα και κοστίζει 12,99 ευρώ - Η τσάντα των Zara που ξεπουλάει

Πρόκειται για το παντελόνι με κανονική μέση και φιόγκο με ελαστική μέση. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Βγαίνει επίσης σε μαύρο χρώμα.

Μπεζ / Πράσινο | 5427/410

Zara παντελόνια

Zara συλλογή παντελόνια

Zara παντελόνι

Συνδύασε το παντελόνι με πέδιλα όπως τα παρακάτω και είσαι έτοιμη για βόλτα

Το παντελόνι κυρίως στο μπεζ χρώμα μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το ίσιο δερμάτινο πέδιλο με δετά λουριά. Λεπτομέρεια με κόμπους στο μπροστινό μέρος και τετραγωνισμένη μύτη. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

3678/110

Zara πέδιλα

Πότε έχουμε πάλι εκπτώσεις;

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις δεν είναι πλέον δύο καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν καταργηθεί. Επομένως οι θερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατάνε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Τώρα κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες καλοκαιρινών εκπτώσεων είναι οι εξής: ξεκινάνε από Δευτέρα 10 Ιουλίου έως Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

TAGS