Μetallic dress: Το big trend της σεζόν από την πασαρέλα στο street style!

Το youweekly βρήκε για σένα το Νο1 φόρεμα της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

To metallic φόρεμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τις βραδινές μας εμφανίσεις, αφού χαρίζει έξτρα λάμψη αλλά και στυλ στα looks μας, ειδικά εάν επιλέξεις ένα μάξι κομμάτι με σκίσιμο στον μηρό και σούρες στη μέση, δημιουργώτας μια εξαιρετική σιλουέτα. Το youweekly διάλεξε για σένα ένα σούπερ μοδάτο metallic dress Sotris και η Κάρμεν το αναδεικνύει στο ακόλουθο βίντεο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

H hero τάση είναι το metallic φόρεμα

carmen metallic dress

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Η Κάρμεν βρέθηκε στο Sotris και μαζί με το youweekly διάλεξε το πιο in fashion κομμάτι της συλλογής, που θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις σου, δημιουργώντας ένα κομψό και ταυτόχρονα θηλυκό look, που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα από τα envieshoes θα απογειώσουν το σύνολο, που είναι ιδανικό για μια βραδινή grande έξοδο.

πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

Για μια στοχευμένη βραδινή εμφάνιση, ολοκλήρωσε το outfit με ένα stylish glam δερμάτινο μαντό σε silver metallic από τα Sotris, κάνοντας δήλωση μόδας.

μαντό sotris

Θα το βρεις εδώ

Πώς θα φορέσεις τις παγιέτες από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να είσαι υπερβολική! Οι πιο στιλάτες ιδέες...

Εxtra style tip: Μην το φορτώσεις με πολλά κοσμήματα, αφού είναι από μόνο του λαμπερό, και συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα, για μια στοχευμένη εμφάνιση που θα συζητηθεί για το στυλ της. Πρόσεξε να φορέσεις σωστά εσώρουχα για να μη διαγράφουν αντιαισθητικά από μέσα και προτίμησε λεπτές αλυσίδες στον λαιμό στην περίπτωση που θέλεις να φορέσεις κοσμήματα.

Το απλό κόλπο που θα κάνει τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο όμορφα μέσα στο τζιν παντελόνι!

Δες άλλη μία πρόταση από το Sotris

φόρεμα

Αν σου αρέσουν οι ρομαντικές εμφανίσεις, καλά θα κάνεις να αποκτήσεις άλλο ένα φόρεμα από το Sotris, που έρχεται απευθείας από τις πασαρελες και θα σου χαρίσει μια αιθέρια και παράλληλα μοδάτη εικόνα. Η Gigi Hadid το ανέδειξε στο catwalk

και εσύ θα το βρεις εδώ

Δημιούργησε casual style

Κι αφού έκανε το πέρασμά σου από ένα κοινωνικό event ή χόρεψες τρελά στο πάρτι της κολλητής σου, δεν χρειάζεται επουδενί να κρεμάσεις το φόρεμα στην ντουλάπα, περιμένοντας το επόμενο κάλεσμα. Η μόδα απαιτεί να ευχαριστιόμαστε τα ρούχα μας και μας δίνει ιδέες για να τα συνδυάσουμε το ίδιο κομψά και στις casual εμφανίσεις μας. Δεν το πιστεύεις; Κι όμως μπορείς να το φορέσεις και το πρωί. Δες πώς!

  1. Πάνω από το denim παντελόνι σου (σε ίσια γραμμή και όχι skinny), με τα αγαπημένα σου αθλητικά και ένα loose σακάκι σε μαύρο χρώμα, δημιουργώντας το απόλυτο casual look.
  2. Με ένα φαρδύ πουλόβερ ή φούτερ από πάνω σε γκρι τόνο και ένα ζευγάρι loafers, για το πιο μοδάτο street style.
  3. Με ένα πουκάμισο ή T-shirt από μέσα και αρβυλάκια, για να πας το rock style ένα... glam βήμα πιο πέρα!

Info

Διεύθυνση:

1.Κύπρου 47 & Γρ. Λαμπράκη, Γλυφάδα, τηλ. 210 8981451
2.Αναγνωστοπούλου 30, Κολωνάκι, τηλ. 210 3639281

sotris.gr

Instagram: sotrisstores

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.