Gettin trendy this November: Σου βρήκαμε τα καλύτερα ελληνικά e-shops της αγοράς

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και προϊόντα ομορφιάς εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις

Το φθινόπωρο μάς παρακινεί να τσεκάρουμε online τα πιο μοδάτα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της αγοράς αλλά και τα αγαπημένα beauty must-haves που θα δεν θα αποχωριστούμε φέτος τον χειμώνα.

Τα e-shops που ξεχωρίσαμε

Special editorial ελληνικά e-shops: Getting trendy this November

Φόρεμα , Forever Young The Label, foreveryoungthelabel.com

* Εδώ θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από μοδάτα κομμάτια για να δημιουργήσεις looks που θα κάνουν δήλωση μόδας!

Special editorial ελληνικά e-shops

Βελούδινο φόρεμα, John P., johnp-shop.com

* Για να τονίσεις τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό σου, τα ρούχα John.P είναι σίγουρα η πρώτη σου επιλογή.

Getting trendy this November

Σετ από ζακέτα (κωδικός Β159) και παντελόνι (κωδικός Β137), τιμή σετ €59,80 και πουκάμισο (κωδικός Β140) €24,90, όλα Stylish Gram for curvy bodies, stylishgram.gr

* Για σένα που τα λίγα κιλάκια παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία στο στυλ σου, εδώ θα ανακαλύψεις όλες τις τάσεις της σεζόν για τη δική σου σιλουέτα.

Sling-back γόβες, Jeffrey Campbell, favela, favela.gr

Μόδα Νοεμβρίου

Κολάν-μπότες , Jeffrey Campbell, Favela, favela.gr

  • Τα παπούτσια ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα look και στη favela.gr ξέρουν από trends, αφού η πλούσια συλλογή τους είναι must-have κάθε σεζόν.

indigo_nails_chocolate

Πλούσια κρέμα σώματος και κρέμα χεριών, Home Spa, Chocolatier, Richness Body Lotion & Hand Cream, indigo-nails.gr

*Στο indigo-nails.gr θα βρεις, μεταξύ άλλων, και την πλούσια συλλογή Indigo Home Spa που θα σου χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε σώμα και χέρια για να υποδεχθείς το χειμώνα στα καλύτερά σου.

ziaja_venus_electronices

Νέα σειρά με εφέ φλας που αναζωογονεί το δέρμα και το αναπλάθει χάρη σε ένα συμπυκνωμένο πολυ-λειτουργικό σύμπλεγμα βιταμινών, Vitamin C.B3 Niacinamide, Ziaja, venuselectronics.gr

*H πολυ-βιταμινούχα φλας εφέ σειρά της Ziaja είναι εδώ με 8 vegan προϊόντα που σε περιμένουν για να τα δοκιμάσεις με ένα απλό κλικ στο venuselectonics.gr

Who is who

foreveryoungthelabel.com

Θέλεις να κάνεις τις in fashion αγορές σου από μια εταιρεία που θα σου προσφέρει άριστη ποιότητα και έξτρα στυλ; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο foreveryoungthelabel.com και να διαλέξεις μοναδικά κομμάτια που τονίζουν τη θηλυκότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας στις all-day εμφανίσεις της. Η Forever Young είναι μια ελληνική εταιρεία ένδυσης που ιδρύθηκε το 2014 δημιουργώντας σύνολα με άριστες πρώτες ύλες και εξαιρετικά υφάσματα, ενώ η διαρκής ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας κάνουν τα κομμάτια Forever Young ξεχωριστά. Οι συλλογές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην οικογενειακή εταιρεία PLS FASHION, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι ένα καταξιωμένο brand στο χώρο της ελληνικής μόδας.

favela.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα online stores στην Ελλάδα, όπου θα ανακαλύψεις παιδικά, αντρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ από επώνυμα brands, πάντα με ασύγκριτη ποιότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στο favela.gr θα κάνεις δικά σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα αγαπημένα must-have κομμάτια των celebrities – και μάλιστα σε απίστευτες τιμές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και σήμερα διαθέτει επίσης 2 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα, στο Κολωνάκι και στον Άγ. Δημήτριο. Highlight: Το In-housebrand της FAVELA είναι η συλλογή παπουτσιών για τις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, απογειώνοντας κάθε σου look.

johnp-shop.com

Αν είσαι μια γυναίκα που τολμά να είναι διαφορετική κι αν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στη ζωή σου, τότε ένα κλικ στο johnp-shop.com είναι η σωστή επιλογή. Εδώ θα βρεις από μπλουζάκια μέχρι τοπ, από φούστες μέχρι φορέματα, από πουκάμισα μέχρι τουνίκ, από σακάκια μέχρι παλτό, από σορτς μέχρι τζιν, για να δημιουργήσεις μοναδικό στυλ στην καθημερινότητά σου. Τολμηρά σχέδια και μοδάτα χρώματα, καθώς και ανατρεπτικοί συνδυασμοί υφασμάτων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ρούχων John P., που θα σε βοηθήσουν να τονίσεις το προσωπικό σου στυλ και να νιώσεις μοναδική! Βάλε, λοιπόν, στο καλάθι σου όλες τις τάσεις της σεζόν, μέσα από την πλούσια συλλογή John P., ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο στυλάτα ρούχα της σεζόν.

stylishgram.gr

Δεν δίνεις καμία σημασία στα λίγα κιλάκια παραπάνω που έχεις και αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, θαυμάζοντας τις καμπύλες σου και τις juicy γραμμές σου. Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο stylishgram.gr και να κάνεις τις αγορές σου σε μοδάτα ρούχα, που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, για κομψές και στυλάτες εμφανίσεις όλη μέρα. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, θα διαλέξεις φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες και tops, για να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάλογα με το στυλ σου. Γιατί η μόδα δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και φυσικά το σωστό κλικ στο stylishgram.gr, που έχει να σου παρουσιάσει πολλές προτάσεις για all-day κομψά και stylish looks.

indigo-nails.gr

Η Indigo Nails Lab είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων Indigo Nails Lab. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα ημιμόνιμα αλλά και τα απλά βερνίκια του brand είναι στις πρώτες προτιμήσεις των beauty influencers για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που χαρίζουν στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ. Στη σειρά Indigo Nails Lab θα βρεις μια πλούσια γκάμα από ημιμόνιμα και απλά βερνίκια νυχιών και μοναδικά προϊόντα home spa για το
σώμα και τα άκρα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την τεράστια ποικιλία από αρκυλικές πούδρες με διάφορα εφέ (mermaid, mirror, holo, pixel, snow, metal manix, glass me, glammer, chameleon κ.ά), οι οποίες είναι ιδανικές για να δημιουργήσεις υπέροχα nail art! Ανακάλυψέ τα με ένα απλό κλικ στο indigo-nails.gr.

venuselectronics.gr

Με πολυετή πείρα στον χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας, η Venus Electronics International, που δραστηριοποιείται από το 1980, διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων ομορφιάς –με συνθέσεις υψηλής ποιότητας που χαρίζουν άμεσα αποτελέσματα– καθώς και μηχανημάτων αισθητικής. Σημείωσε ότι είναι και η πρώτη πρώτη επιλογή των κέντρων ιατρικής αισθητικής, ινστιτούτων αισθητικής, Spa, φαρμακείων, nail salons και καταστημάτων καλλυντικών. Αρκεί ένα απλό κλικ στο venuselectronics.gr για να ανακαλύψεις τα brands Ziaja, Ziaja med, Maystar, Starpil, μέσα από τα οποία θα βρεις μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών και προϊόντων
για την φροντίδα σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά καθώς και εξειδιεκευμένων αποτριχωτικών προϊόντων.

Τα e-shops είναι... ατελείωτα

Δες 4 ακόμα που θα λατρέψεις

Η λίστα με τα καλύτερα e-shops είναι... μακρά και εμείς στο youweekly.gr σού δείχνουμε 4 ακόμα προτάσεις για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ για τα all-day looks σου!

kalogirou.gr

kalogirou eshop

κόκκινο φόρεμα

Φόρεμα, Jacquemus

μπότες με στρας

Μπότες, Gedebe

* Για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου διάσημα brands, εδώ θα βρεις μια πλούσια συλλογή με τα καλύτερα του... κόσμου!

clodist.gr

clodist

μπουφάν μακρύ

Μπουφάν Barbour

jacket-nude

Μπουφάν Luxe

* Για τον άντρα, τη γυναίκα και το σπίτι, όλες οι αγαπημένες σου μάρκες, πολλές προσφορές αλλά και νέες αφίξεις σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου εύκολα και γρήγορα.

koolfly.gr

koolfly

μπλε φόρεμα

Ντραπέ φόρεμα, Only

dkny shoes

Sling-backs, DKNY

* Σε καθημερινή βάση εδώ θα ανακαλύψεις μεγάλες προσφορές για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι σε διάσημα brands αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι στην πρώτη γραμμή των trends.

celestino.gr

celestino eshop

celestino φόρεμα

Μοβ ντραπέ φόρεμα, Celestino

παλτό celestino

Μπεζ παλτό, Celestino

* Είναι ένα e-shop όπου μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ντυθείς από το πρωί ως το βράδυ, εσύ και ο σύντροφός σου, ενώ τα είδη για το σπίτι κλέβουν εύκολα τις εντυπώσεις.